Baby Shower, petrecerea pentru sosirea bebelușului – FOTO

Pentru a sărbători nașterea unui copil, mămicile organizează un astfel de eveniment, Baby Shower, în cadrul căruia aceasta primește cadouri în numele viitorului bebeluș.

Petrecerea poate fi organizată de mămică, de o prietenă apropiată sau chiar de viitoarea nașă. Evenimentul este strict pentru reprezentantele sexului frumos. În cadrul acestei petreceri, viitoarea mămică va primi daruri care constau în hăinuțe, mobilă, cosmetice pentru bebeluși, biberoane și alte accesorii.

Un baby shower se organizează, de regulă, în ultimul trimestru de sarcină, de preferat în luna a 7-a de sarcină.

Organizarea unui “baby shower”

Tematica este mereu punctul forte al unei petreceri. Mai mult decât atât, alegerea unei teme inspira mai departe în decorarea locației și ușurează planificarea. Petrecerea este făcută de regulă acasă, după regulile unui cocktail informal. La capitolul mâncare, prăjiturelele (brioăe, macaroons) sunt cele mai apreciate, apoi aperitivele și tortul specific. Nu se organizează o masă festivă.

Chiar dacă este băiețel sau fetiță tema aleasă pentru petrecere va trebui să integreze decorațiuni și baloane care vor fi decorul perfect în fotografii.

Unele gazde își doresc să facă din acest eveniment o experiență unică, de aceea organizează petreceri tematice cu jocuri în care gustă mâncare de bebeluși, altele sunt pentru a ghici data nașterii sau poate sexul copilului – dacă părintii nu au vrut să afle până atunci.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare