Baby Spa. Wellness Center Aviatiei

[imagebrowser id=1755]Baby Spa 2 se prezinta in avanpremiera. Cunoscutul centru de educatie acvatica dedicat copiilor va avea in curand o a doua adresa. Acesta va fi parte a Aviatiei WellnessCenter 9 ( Str Soldat Pripu Gheorghe 22 A), un club complex si inovator. Investitia in noua locatie Baby Spa depaseste suma de 2 milioane de euro.

Intentia noastra este sa venim cu un concept de sanatate a carui adresabilitate va fi catre familiile care doresc sa creasca copii sanatosi, dar care in acelasi timp vor sa se bucure de beneficiile activitatilor fizice” declara Anca Grecu, manager Baby Spa.

Portofoliul clubului se va extinde si cu alte discipline sportive dedicate copiilor precum balet, karate, aikido, kangoo jumps junior si yoga. Tot celor mici le va fi dedicata o zona de joaca: Smart Kids Arena, cu o suprafata de 800 de metri patrati, cu dotari moderne, gandita pe categorii de varsta – conceptul de kids clubing. Aici se vor organiza evenimente cu rol educative, dar si petreceri.

Adultii se vor putea bucura la randul lor de foarte multe facilitate sportive, unele in premiera in Romania (Cybex GYM). Acestora li se adauga o plaja artificiala, o salina si o piscina cu cromoterapie.

Aviatiei Wellness Center va mai avea o zona dedicata fitness-ului, alta activitatilor de tip aerobic, zumba si dans, o zona SPA cu saune, jacuzzi si cabinete de masaj. Centrul le va pune la dispozitie si pasionatilor de tenis un teren situat pe acoperisul cladirii, precum si o piscina in aer liber.         

 

Noua locatie aduce cu sine o noua filosofie de brand. Atat pentru sine, cat si pentru Baby Spa Mihai Bravu. Siguranta. Sanatate si Modernism pentru tine si copilul tau.Parinti veseli si linistiti. Copii frumosi si sanatosi.

Un concept unitar , unde securitatea celor care ne aleg si starea lor de bine este cea mai importanta”, considera managerul Anca Grecu. “Cand spui Baby Spa, spui centre de educatie sportive si acvatica de cea mai buna calitatea. Si luam in calcul dotarile de ultime generatie si normele sporite de siguranta si igiena”, adauga ea. “Baby Spa a devenit un centru complex de activitati, care pe langa educatie acvatica, ofera si o serie de alte servicii si facilitati pentru copii si parinti”, crede Anca Grecu, Manager Baby Spa.

Aviatiei Welness Center va putea primi un numar de 2500 de abonati, alaturi de Baby Spa Mihai Bravu care numara la randul lui peste 400 de abonati.

In cei 7 ani de activitate, Baby Spa a oferit educatie acvatica la peste 2500 de copii.

Centrul din Mihai Bravu numara o echipa de 15 profesori de inot si kinetoterapeuti.

 

Baby Spa. Wellness Center Aviatiei. Str Soldat Pripu Gheorghe 22 A.

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare