Bebelusul fericit

Bebelusul fericit

bebelus fericit (www.gabbybaby.presskit247.com)

bebelus fericit (www.gabbybaby.presskit247.com)Integrarea bebelusului in mediul familial presupune o mare responsabilitate din partea parintilor. A-l face sa se simta in largul sau, sa fie fericit inseamna ca poti atinge cerintele minime pentru dezvoltarea armonioasa a puiului tau.

Pentru a gasi remediul de fericire al bebelusului este indicat sa aplici cateva strategii esentiale, pe care sa le poti supraveghea cu ochiul psihologului din tine. Odata cu cresterea bebelusului iti vei putea da seama mult mai usor de momentele in care acesta este fericit si de acelea in care este suparat. Asadar, singur va reusi sa iti dea de inteles cum anume sa te comporti pentru a-i fi bine.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De aceea, atunci cand il vei bucura vei putea observa pe fata lui un zambet, iar atunci cand va fi suparat acesta va incepe sa planga sau se va incrunta. Cu toate acestea, simpla observare a mimicii nu iti poate da raspunsul la toate intrebarile. De cele mai multe ori copilul poate plange de somn sau de foame, ceea ce determina senzatii destul de diferite comparativ cu cele in care micutul este plictisit si doreste in compania lui parintii.

Cu toate acestea, singurele care pot intelege comportamentul bebelusului, dar si felul in care acesta plange sunt mamele. Sunetele plansului difera atunci cand ii este foame, sete, somn sau cere sa i se schimbe scutecul – asa ca, mamicile pot avea indemanarea de a le percepe destul de usor. Cu cat vei incerca sa patrunzi in universul bebelusului, cu atat iti va fi mai usor sa il cunosti.

Pentru a-l face fericit nu trebuie sa treci peste momentele in care bebelusul te asteapta ca partener de joaca. In tot acest timp, cel mic va putea observa daca esti fericita – de aceea, este indicat sa nu te joci niciodata cu copilul atunci cand esti suparata sau imediat dupa ce ai plans intrucat iti va depista supararea destul de usor.

A reusi sa il faci fericit nu este un lucru prea complicat pentru mamicile care isi iubesc bebelusii. Joaca cu acestia devine o adevarata distractie. In acest fel, mamica ii va transmite bebelusului o stare de bine general, ceea ce il va influenta in dezvoltare. Atunci cand vei incerca sa te joci cu cel mic nu trebuie sa uiti sa fii inventiva, sa le transformi in fiecare zi in asa fel incat sa nu se plictiseasca niciodata. In cazul in care iti va sugera un anumit tip de joc nu incerca sa il abati din drum si jucati-va impreuna ceea ce isi doreste.
Fara comentarii

Lasa un comentariu