Mamica relaxata

Mamica relaxata

0
femeie care se relaxeaza (http://natural-aging-skin-solutions.com)

femeie care se relaxeaza (http://natural-aging-skin-solutions.com)Stim cu totii cum se desfasoara o zi obisnuita in viata unei mamici…de la joaca cu copilul, ingrijirea acestuia, dar si prepararea alimentelor, totul va deveni o rutina din care iti va fi destul de greu sa iesi cel putin cativa ani.

Nu vei putea, asadar, sa iti mai asiguri cateva minute de ragaz si pentru propria ta ingrijire, ziua parca fiind insuficienta pentru terminarea treburilor casnice. Cu toate acestea, este indicat ca din cand in cand sa incerci sa uiti de ceea ce te inconjoara si de nevoile tuturor si sa te gandesti numai la nevoile tale. Fiind femeie va trebui sa incerci sa evadezi putin din universul dedicat cresterii copilului tau si sa i-l dai in grija tatalui pentru ca tu sa poti incerca cateva remedii de relaxare care te vor pune pe picioare. Chiar daca ideal ar fi ca tu sa iti rezervi aceste clipe in fiecare zi in asa fel incat sa iti poti reincarca bateriile pentru a doua zi, in realitate acest lucru pare uneori imposibil in viata unei mamici atat de ocupate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Relaxeaza-te

Nu va trebui sa te chinui sa stai in diferite poziti sugerate de experti care iti vor aduce relaxarea – este suficient sa inchizi ochii si sa te transpui intr-o alta lume in care sa fii inconjurata de bine. De asemenea, odihna poate surveni la fel de usor si daca vei inchide ochii fara ca tu sa te gandesti la ceva anume. De aceea, uita de griji pentru cateva minute.

Ingrijeste-te

Chiar daca salonul de cosmetica este un adevarat lux pentru tine atat din punct de vedere financiar, cat si cu privire la timpul pe care acesta ti-l poate ocupa, este indicat sa incerci sa faci cateva demersuri in ceea ce priveste ingrijirea corpului tau, chiar acasa. Nu trebuie sa uiti ca, in fond, esti femeie…De aceea, incearca sa apelezi la diverse creme hidratante pe care sa le aplici pe piele, fa o baie cu spuma sau fa-ti o masca faciala.

Noteaza-ti in fiecare zi gandurile

Chiar daca la sfarsitul unei zile esti destul de obosita, va trebui sa incerci sa scrii cateva propozitii inainte de culcare. Va trebui sa ai in vedere exclusiv ceea ce ai facut pentru tine, in asa fel incat sa iti fie mai usor sa vezi daca ai omis in acea zi sa te ingrijesti sau sa iti acorzi cateva minute de ragaz. O astfel de greseala costa destul de mult, de aceea este indicat sa incerci sa o repari cat mai curand posibil.

Fa o pauza de cafea

Indiferent ce efecte adverse ar avea, a-ti bea cafeaua inseamna un adevarat ritual in care tu te poti odihni, poti face o pauza, iesind pentru cateva clipe din monotonia zilnica.

Asculta muzica

Atunci cand simti ca totul se prabuseste in fata ta este indicat sa incerci sa opresti pentru ceva timp treaba si sa asculti muzica. Cu siguranta, notele muzicale iti vor aduce relaxarea de care ai atata nevoie si, de ce nu, poti chiar sa dansezi.
Fara comentarii

Lasa un comentariu