Bebelusul se va simti in siguranta in bratele mamei imediat dupa nastere

Bebelusul se va simti in siguranta in bratele mamei imediat dupa nastere

0

nou-nascutMajoritatea bebelusilor plang in primele zile de viata, lucru care ii ingrijoreaza pe parinti, simtindu-se incapabili sa ii linisteasca.

Fie ca plang datorita colicilor abdominale, fie datorita scutecului umed ori pur si simplu pentru ca se simt singuri, bebelusii plang destul de mult. Tinutul bebelusului in brate poate fi considerat un remediu, ajutandu-i sa se calmeze.

In urma analizei atitudinii unor bebelusi care nu puteau fi opriti din plans, cercetatorii au ajuns la concluzia ca siguranta care i-o ofera bratele mamei este destul de importanta, simtindu-se protejati. In acest mod, majoritatea bebelusilor se linistesc si chiar dorm.

Tinerea bebelusului in brate pana adoarme nu este unul dintre cele mai sanatoase si recomandate metode de calmare a acestuia. Majoritatea pediatrilor sunt de parere ca bebelusul va recurge la anumite metode de intimidare a parintilor, plangand ori de cate ori este lasat jos.

Cu toate acestea, atunci cand bebelusului ii este rau ori cand nu ati petrecut prea mult timp impreuna cu el, puteti sa ii oferiti cateva clipe de alint si mangaiere, tinandu-l in brate.

Articole similare