Beneficiile miscarii – interviu cu Mihai Dragomir, fitness specialist

Beneficiile miscarii – interviu cu Mihai Dragomir, fitness specialist

Beneficiile miscarii interviu cu Mihai Dragomir, fitness specialist

Mihai Dragomir, profesor, antrenor fitness specialist si Aura Calina, PR manager la Cardio Mix au fost invitatii zilei de 23 august la emisiunea bebelu.ro

Mihai Dragomir este o personalitate foarte cunoscuta in lumea sportului romanesc, fiind promotorul fitnessului la noi in tara si cel care a creat concepul Cardio Mix Fitness Anti Aging si programul-concurs “Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix”.
Fost sportiv de performanta, practicant de handbal si lupte, corupt de artele martiale si indragostit de fitness, cu o cariera de peste 25 de ani in lumea sportului, Mihai Dragomir este unul dintre putinii specialisti in pregatire fizica din Romania.
Cei doi invitati ai emisiunii bebelu.ro au vorbit despre importanta sportului in viata copiilor, unde parintii au un rol esential, prin modelul pe care il insufla copiilor, si ce inseamna sport de performanta.
Despre programul „Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix”, la care www.bebelu.ro este partener, invitatii nostri au declarat ca este o provocare adresata tuturor celor care doresc sa-si reformeze stilul de viata. Mai multe detalii gasiti in materialul video.