Bogdan are nevoie de voi…

Bogdan are nevoie de voi…

0
bogdan (www.inimacopiilor.ro)

bogdan (www.inimacopiilor.ro)Bogdan e din Murfatlar, are 9 luni si e bolnav de inima. Sperau parintii lui si speram si noi ca Bogdanel sa fie operat in toamna aceasta la Marie Curie. Din pacate, acest lucru nu va fi posibil.

Desi departamentul este gata de mai bine de 6 luni, inca nu s-au finalizat formalitatile in ce priveste infiintarea oficiala a acestuia, concursul pentru cele 22 de posturi deja aprobate de Ministerul Sanatatii, inca nu s-a organizat. Drept urmare, avem un departament modern, care a costat cam 3.5 milioane de Euro, care sta nefolosit. Majoritatea banilor reprezinta donatiile voastre si bani primiti de la Ministerul Sanatatii (tot banii vostri!).

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Iar Bogdanel, pentru ca trebuie tratat cat mai repede, va pleca in Germania, unde va fi operat. Iar pentru asta, statul roman iarasi va plati multi bani. Cam tot atatia cu cat aici, la Marie Curie, ar putea fi operati 10 copii!

Cei care ar trebui sa faca un efort minim pentru a finaliza acest efort imens, nu vor sa il faca sau nu ii intereseaza! Nu vor ca banii nostri se fie cheltuiti eficient si nici nu ii intereseaza ca multi copii mor, pentru ca nu au sansa unei operatii aici, in Bucuresti, la Marie Curie.

In Bucuresti, la Spitalul de copii Marie Curie, un departament modern de cardiochirurgie pediatrica isi asteapta, deja de 6 luni, micii pacienti bolnavi de inima. Bogdan e din Murfatlar, are acum 9 luni, e bolnav de inima si va fi operat in Germania…

Sursa: www.inimacopiilor.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu