Bona ideala pentru acasa si in calatorie

Bona ideala pentru acasa si in calatorie

Image_EyeOn Baby Camera_D-Link_8D-Link, expertul in solutii de retelistica pentru utilizare personala, lanseaza un nou model special de camera de supraveghere: camera EyeOn Baby, cu un design rotund si prietenos. Aceasta ofera parintilor posibilitatea de a monitoriza zi si noapte camera bebelusului cu o rezolutie HD de cea mai mare precizie, prin intermediul unei aplicatii pentru dispozitive inteligente.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Camera inteligenta poate detecta sunete si miscari: parintii vor fi notificati pe smartpone de indata ce copilul se agita in somn sau plange. Optiunea LED de control al temperaturii le permite parintilor sa mentina o temperatura constanta in camera. Iar, in cazul in care cantatul nu reprezinta un punct forte, camera preia aceasta sarcina avand optiunea de a rula prin intermediul dispozitivului mobil 5 cantece de leagan pre-instalate. Camera EyeOn Baby (DCS-825L) este cea mai recenta completare adusa portofoliului D-Link de produse si servicii cloud: imaginile live transmise de camera pot fi accesate prin Smartphone si Tableta (Android si iOS) de oriunde, eliminand astfel necesitatea unui dispozitiv suplimentar, precum o unitate parentala. Cu acest dispozitiv, partajarea fotografiilor si filmuletelor cu familia si rudele este ca o joaca de copii. De exemplu, bunicii isi pot vedea nepotelul de la distanta. Camera EyeOn Baby este acum disponibila si in Romania.

Mai mult decat o camera
Camera de supraveghere EyeOn Baby prezinta o diversitate de optiuni care depasesc capacitatile multor camere IP si raspunde complet nevoilor parintilor. Acestia au posibilitatea, de exemplu, sa isi asculte copilul prin microfonul camerei. Difuzorul integrat le permite, de asemenea, sa le vorbeasca copiilor pentru a-i linisti. In plus, camera ruleaza o selectie de cantece de leagan pentru copii prin simpla apasare a unui buton sau folosind aplicatia instalata pe smartphone sau tableta, ajutand bebelusul sa adoarma pe acorduri muzicale. Camera prezinta functia de repetare sau de oprire a cantecelor. Camera dispune si de un LED care indica si analizeaza temperatura din camera copilului, putand fi de asemenea folosita ca lampa de veghe. Daca LED-ul este verde, atunci totul este in regula. Daca LED-ul arata culoarea albastra, temperatura camerei este prea joasa, iar daca arata rosu, temperatura este prea ridicata. Camera prezinta si optiunea de notificare: aplicatia indica temperatura din camera bebelusului si ii anunta pe parinti in momentul in care detecteaza o miscare sau un sunet, de exemplu daca bebelusul plange sau are un somn agitat. Designul rotund si prietenos al camerei EyeOn Baby poate fi personalizat cu ajutorul inelelor albastre si roz intersanjabile.

O camera usor de utilizat in calatorii
Camera EyeOn Baby este portabila si usor de utilizat in timpul calatoriilor: daca nu exista conexiunea la Internet sau WLAN la hotel sau acasa la rude, smartphone-ul, tableta sau oricare alt dispozitiv cu functie WLAN pot fi conectate direct la camera. Camera EyeOn Baby poate fi plasata in orice parte a camerei bebelusului: poate fi alimentata cu energie prin cablul inclus, printr-un conector micro-USB sau orice alt tip de baterie USB portabila.
Cu aplicatia mydlinkTM Baby puteti vedea totul
Camera EyeOn Baby este disponibila cu aplicatia gratuita pentru Android si iOS ce permite accesul la videoclipuri live, instantanee si inregistrari, precum si posibilitatea de vizionare a imaginilor prin intermediul oricaror smartphone-uri si tablete conectate. Instalarea si configurarea se realizeaza cu usurinta prin aplicatie – CD-ul de instalare nu este necesar. Optiunile suplimentare mentionate, precum rularea de cantece de leagan sau verificarea temperaturii pot fi controlate prin aplicatia mydlinkTMBaby.

Preturi si disponibilitate
Camera EyeOn Baby este acum disponibila si in Romania. Pretul de vanzare recomandat este de 579 RON.
Camera EyeOn Baby (DCS-825L)

Caracteristici cheie pe scurt:
§ Inregistrare si transmisie video live zi si noapte
§ Detectare de miscari si sunete, notificare evenimente prin aplicatie
§ Senzor si indicator LED de control al temperaturii
§ Microfon integrat si difuzor pentru comunicare audio bidirectionala
§ Slot pentru card Micro SD/SDHC pentru inregistrare
§ Cinci cantece de leagan pre-instalate
§ Conectivitate wireless 802.11n
§ Conexiunea la retea wireless securizata prin WPS
§ Rezolutie HD de pana la 1280 x 720
§ Compresie H.264 si M-JPEG
§ Acces 24/7 la camera prin iPhone, iPad, dispozitive Android sau laptop cu aplicatia mylinkTM Baby

Parteneriatul cu Constantin Film: „Aventura a inceput”
D-Link si compania de productie si distributie Constantin Film au incheiat un parteneriat cu ocazia lansarii pe piata a Camerei EyeOn Baby DCS-825L. Cooperarea dintre cele doua companii are ca scop comunicarea si marketingul filmului „Pe urmele dinozaurilor”, o animatie 3D care prezinta aventurile unui pui de dinozaur realizata pe baza serialului BBC cu acelasi titlu. Pentru promovarea filmului a fost organizat un concurs care se desfasoara in intreaga Europa: pana pe 31 ianuarie 2014, 2 familii vor avea sansa sa castige o excursie la Londra. Pentru mai multe informatii despre dispozitiv si despre concurs, va rugam sa accesati www.dlink.com/EyeOn.
Filmul va fi lansat in premiera pe data de 20 decembrie 2013. Parteneriatul conceput exclusiv pentru marketing va continua pana in aprilie 2014.
Fara comentarii

Lasa un comentariu