Bona versus cresa

Bona versus cresa

0
bona

bona

Picture 1 of 2

Ofertele agentiilor de babysitting sunt destul de numeroase. Cu toate acestea, nu toti parintii sunt de parere ca o bona ii poate oferi siguranta copilului. Tocmai de aceea, unii prefera cresa de stat sau particulara in detrimentul alegerii unei bone pentru ingrijirea copilului mai mic de trei anisori.

Costurile salarizarii unei bone sunt destul de ridicate. Mai mult chiar, modul in care unele dintre ele au fost surprinse in anumite ipostaze violente nu le mai confera parintilor siguranta de care au nevoie pentru copilul lor. Asa ca, unora dintre parinti nu le ramane decat o singura varianta – aceea de a-si inscrie copilul la cresa de stat sau particulara.

Introducerea copilului in colectivitate reprezinta un avantaj enorm pentru dezvoltarea copilului. In plus, in cadrul cresei copiii sunt ingrijiti de personalul de specialitate al institutiei. Prezenta medicului si a asistentului medical le confera parintilor siguranta sanatatii propriului copil.

Conditiile actuale ale creselor de stat sau particulare incearca sa atinga cele mai inalte standarde educationale. Pornind de la varste atat de mici, copiii pot efectua anumite cursuri de dans/gimnastica sau limbi straine – totul pentru ca fiecare copil sa se dezvolte corespunzator varstei sale si sa ii fie puse in valoare calitatile de care da dovada.

Aparitia in nenumarate randuri a unor episoade in care bonele erau surprinse in episoade violente nu a facut altceva decat sa sperie tot mai multi parinti si sa isi inscrie copiii intr-un cadru institutional in care personalul de supraveghere sa poata fi verificat.

Foto: http://images04.olx.ro / http://ghimpele.ro