Call for Smart Romanian Design – Delta Studio Design Expo, ediţia a...

Call for Smart Romanian Design – Delta Studio Design Expo, ediţia a III-a

0

Primăvara marchează, în fiecare an, înnoirea showroom-urilor Delta Studio cu cele mai noi soluţii de amenajări de interior prezentate la târgurile internaţionale de profil. La începutul lunii mai, vom lansa noile ambiente şi produse de top printr-un eveniment cu tematică Smart Home Design.

Evenimentul va fi şi vernisaj pentru a III-a ediţie Delta Studio Design EXPO, eveniment ce sărbătoreşte designul românesc de calitate. Expoziţia rămâne în showroom-ul principal Delta Studio timp de o lună, prilej pentru vizitatori să descopere noi obiecte de design românesc.
Invităm designerii români de obiect să ne trimită propuneri de obiecte de design smart (de la mic mobilier la decoraţiuni inteligente), alături de o scurtă descriere, la [email protected] până pe 15 aprilie 2017. Obiectele selectate vor fi expuse în cadrul Delta Studio Design Expo, în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, Bucureşti, timp de o lună.
Ediţia Delta Studio Design Expo din 2016 a unit zona designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii şi produs. În showroom au fost expuse creaţii de la peste 30 de designeri români.