Camera de copil amenajata la subsol

Camera de copil amenajata la subsol

Subsolul nu este spatiul cel mai placut, mai ales in randul copiilor, pentru ca de cele mai multe ori este perceput ca un loc intunecat, iar copiilor le este teama de intuneric.

thumb_399_x_510_30578-camera-de-copil-amenjata-la-subsol-2

Picture 1 of 4

Adultii, in schimb, il vad de obicei ca pe o oportunitate de a depozita lucrurile care nu le mai trebuiesc si pe care nu se indura sa le arunce. Annie Selke a transformat subsolul, locul unde se ascunde Bau-Bau, in camera preferata a celor mici. Este plina de veselie datorita culorilor vii, luminii si mobilierului. A reunit la un loc elemente atat de indragite de cei mici, precum si tehnologia de care par sa fie tot mai interesati in ultima perioada, si a rezultat un subsol nonconformist.
Subsolul-dormitor ar putea la fel de bine sa gazduiasca un adolescent, pentru ca incaperea este destul de larga sa-si petreaca aici timpul cu prietenii, sa citesca, sa-si faca lectiile sau pur si simplu sa se relaxeze.
Asadar, daca beneficiezi de un subsol pe care-l consideri spatiu pierdut, nu-ti ramane decat sa-l schimbi cu un loc plin de viata.