Camere vesele, pro-active, pentru copii

Camere vesele, pro-active, pentru copii

0
placi-ceramice-decor-kids-zoo-

placi-ceramice-decor-kids-zoo

Picture 1 of 2

V-ati saturat sa stergeti pereti murdari in camera copilului? Stiti ca trebuie sa-i amenjati o camera pro-activa, in culori calde, cu desene care sa incite la creatie si nu stiti cum sa faceti ?

TUCOR DESiGN & Babycomfort are o solutie demna de luat in consideratie. Frumos, practic, pret rezonabil, disponibil rapid, placi ceramice create special pentru camera copilului.

Modelele sunt realizate de cei mai renumiti designeri, specializati in creatia de articole de design interior pentru camere de copii si tineret.

Placile ceramice sunt fabricate in Spania, de unul dintre cei mai importanti producatori de placi ceramice de calitate superioara, reprezentat in Romania de TUCOR DESiGN. Sunt oferite intr-o gama larga de modele, impreuna cu placi complementare moncolor, o provocare pentru parinti creativi care pot face adevarate compozitii unice, originale, mixand dupa bunul plac si inspiratia personala componentele din care este compusa acesta colectie, obtinand interioare spectaculoase si stimulative pentru copii lor. Posibilitatea de intretinere usoara, rezistenta in timp si costurile rezonabile, sunt argumente pentru care aceasta propunere este demna de luat in considerare.