Campionatul National de Periaj se prelungeste!

Campionatul National de Periaj se prelungeste!

0

concurs-periaj-poza

Picture 1 of 1

Campioni, avem vesti bune!
Pentru ca multe scoli si gradinite ar fi vrut sa se inscrie in Campionatul National de Periaj dar nu au reusit din cauza Saptamanii Altfel si a vacantei de Paste, termenul de inscriere in competitie a fost prelungit pana la data de 11 MAI (inclusiv).
Astfel, mai aveti la dispozitie peste 3 saptamani pentru a va inscrie cu o poza sau un filmulet in aplicatia Campionatul National de Periaj, de pe facebook.com/zambesteromania.  Parinti sau profesori,inscrieti-va copiii: filmati-i sau fotografiati-i cum se spala pe dinti si intrati in CONCURS pe aplicatia de pe facebook.com/ZambesteRomania!
MARELE PREMIU pentru familiile inscrise este o  excursia la Disneyland Paris cu familia, cele 100 de kituri de igiena orala (pentru cele mai votateinscrieri), iar pe scoli si gradinite le asteapta unul dintre cele 10 premii de 500 de euro!
Conform noului calendar, jurizarea va avea locintre 12 si 16 mai, iar campionii vor fi contactatiin saptamana urmatoare,intre 19-23 mai. Informatiile de inscriere trebuie sa fie corecte pentru a putea fi contactati si a nu pierde premiul!
Va asteptam cuinscrierile pe facebook.com/zambesteromania si puteti citi regulamentul pe www.zambesteromania.ro
Distractie la spalat pe dinti!
Campionatul National de Periaj face parte din campania Zambeste Romania, sustinuta de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax®, Corega®, care are scopul de a informa copii si adulti cu privire la igiena orala, aducandu-le si solutii pentru sanatatea orala. De aceea,in 2014,indemnam copiii, parintii si profesorii sa arate ca tanara generatie are grija de sanatatea dintilor.