Cand trebuie sa poarte copilul costum de baie?

Cand trebuie sa poarte copilul costum de baie?

0
bebelus pe plaja (www.litoral.cugetliber.ro)

bebelus pe plaja (www.litoral.cugetliber.ro)Fiind inca destul de mici, copiilor le este permis sa stea dezbracati atunci cand merg pe plaja.

Odata cu anotimpul cald, copiii pot merge la plaja destul de linistiti, fara a fi nevoiti sa imbrace un anumit tip de costum de baie. Cu toate acestea, multi parinti se intreaba de la ce varsta va trebui sa poarte costum de baie copilul?

Potrivit specialistilor, copilul fara costum de baie atrage privirile curiosilor, mai ales atunci cand acesta este mai mare. Fiind destul de dragalasi este destul de posibil ca unii oameni, din admiratie, sa le faca poze. Cu toate acestea, mai pot exista situatii in care copiii sa fie pozati pe plaja si folositi drept material pornografic in revistele sau site-urile de profil.

De aceea, nuditatea este permisa pana la o anumita varsta, insa numai atunci cand parintii se afla prin preajma copilului. Potrivit unor statistici destul de recente, nor americanii nu sunt de acord cu dezbracatul copilului pe plaja. Tot asa, tatii de fetite devin mai protectori ca niciodata cu acestea si doresc sa le protejeze in fata privirilor rele ale oamenilor din jur. Din categoria celor deranjati de nuditatea copilului pe plaja sunt homosexualii sau adultii care nu au copii, neintelegand importanta unui astfel de lucru.

De aceea, specialistii recomanda ca dupa varsta de 3- 4 anisori copiii sa poarte costum de baie intrucat acestia devin mai pudici. De asemenea, atunci cand soarele este destul de puternic, recomandat ar fi ca pana si bebelusul de numai cateva luni sa stea cat mai imbracat si protejat de razele soarelui.