Candy, sinteza perfectiunii

[imagebrowser id=1822]Scopul Candy a fost intotdeauna acela de a crea produse care sa ne faca viata mai usoara. Pe acest considerent, electrocasnicele sale se remarca prin tehnologie, usurinta in utilizare, calitate si aspectul estetic.

Candy inseamna frumusete functionala, aspectul estetic nefiind un scop in sine, ci o baza pe care sa se construiasca functionalitatea si detaliile ergonomice: fiabilitate, calitate si design aparte, astfel incat produsele sale sa iasa in evidenta de la prima vedere.

Candy Elite Maxi cuptoare

Noile colectii de cuptoare Candy sunt o sinteza perfecta intre aspectul estetic si functionalitate. Diferitele linii de design exprima personalitatea multipla a brandului, de la liniile traditionale si clasice la modernitatea uimitoare a noului Elite Collection, care include nu mai putin de 14 modele de cuptoare.
Atentia deosebita acordata detaliilor si materialele folosite precum satinul si cromul, ofera gamei Elite o estetica de inalta calitate. Cadrul mai larg al ferestrei ofera o imagine completa si clara a produselor alimentare in timp ce gatiti.
Cuptorul Candy Elite Maxi are cea mai mare cavitate, de 78 de litri in doar 60 cm dimensiuni standard, ceea ce inseamna 40% spatiu suplimentar pentru a spori creativitatea de gatit. Rafturile pot fi pozitionate pe 5 nivele diferite, oferind flexibilitatea necesara pentru a gati mai multe feluri in acelasi timp.
Cuptoarele din colectia Elite garanteze standarde de inalta performanta, datorita mai multe functii exclusive:
SOFTCOOK – controleaza distributia de umiditate si temperatura, parametrii care contribuie la obtinerea unor preparate desavarsite. Reduce pierderea de umiditate a produselor alimentare cu pana la 50 %;
U • See LED – un sistem de iluminare patentat de Candy care inlocuieste lumini traditionale cu lumini de 14 LED-uri de calitate superioara pozitionate in interiorul usii cuptorului sticla . U • See LED inseamna performanta de lunga durata si un consum de energi extrem de redus;
SOFT CLOSE  – un sistem inovativ care face ca usa cuptorului sa se inchida extrem de usor. In plus, asigura o protectie mai mare in timpul utilizarii de zi cu zi;
AQUACTIVA – prin actiunea aburului, acest nou sistem de curatare permite sa eliminati cu usurinta reziduurile grase din cuptor.

Related Posts

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Categorii Populare