Castiga 3 detergenti BioHaus – concurs incheiat

Castiga 3 detergenti BioHaus – concurs incheiat

0

Copilul este centrul universului unei familii, iar sanatatea lui e cel mai important aspect. O crestere sanatoasa se bazeaza pe un stil de viata echilibrat si responsabil… 

concurs mama si copilul300x250 (2)Un om consuma, in medie 302 si 378 de litri de apa zilnic, in activitatile pe care le desfasoara, conform Live Science.
Apa este o problema globala, atat apa poluata, cat si lipsa acesteia. 1.1 miliarde oameni de pe Terra nu au acces la apa, 2.6 miliarde oameni nu au parte de servicii sanitare etc.
Detergentii deversati in apa (dar si recipientele de tot felul aruncate iresponsabil) afecteaza calitatea mediului. Detergentii sunt unii dintre cei mai agresivi poluanti ai apelor si panzei freatice, iar toxinele ajung in sol..

“Life Care are grija de fiecare picatura”- este o campanie ce isi propune constientizarea si educarea populatiei in privinta consumului responsabil de apa. Poti economisi pana la 10 l de apa si doar 1/3 din energia electrica folosita intr-un ciclu de spalare.

Detergentii BioHAUS sunt recomandati pentru 50 de spalari, dovada a faptului ca tu cumperi detergent doar de 3 ori/ an. Economisesti apa si energie electrica, ceea ce inseamna bani si, pe deasupra, esti si prietenos cu mediul si cu pielea ta. Detergentul „Mama si copilul“ este o combinatie de ingrediente special alese pentru a avea grija de pielea copilului tau.

Raspunde la intrebarea: Ce faci pentru a economisi apa?, completand formularul de mai jos si poti castiga unul din cei 3 detergenti BioHAUS „Mama si copilul” de 1,5 L.

Cei 3 castigatori vor fi extrasi prin tragere la sorti pe 20 noiembrie 2013.
Mai multe detalii despre campanie si despre produse gasesti pe www.life-care.com

Cei 3 castigatori sunt: Stanciu Raluca, Ocian Anca, Ruxandra Morosanu

Pentru ca Stanciu Raluca nu ne-a contactat in termenul stabilit, am extras un alt castigator. Acesta este Mili Iuly.

Concurs promovat pe Concursuri onlineConcursuri Online | Concursurile.comBestconcurs.ro

[customcontact form=36]