Câştigă Aptamil Junior pentru un an!

Câştigă Aptamil Junior pentru un an!

0
PROMO Aptamil

promo-aptamil

Picture 1 of 1

În lunile februarie şi martie, încerci Aptamil Junior şi ai numai de câştigat. Fiecare formulă de lapte Aptamil Junior 1+ sau Aptamil Junior 2+ achiziţionată din farmaciile Dona, SensiBlu sau Helpnet, te aduce mai aproape de premiile Aptamil: 15xlapte pentru un an sau 150xlapte pentru o lună.

Formula premium de lapte Aptamil, prin complexul patentat IMMUNOFORTIS şi vitaminele A, C şi D, îi oferă juniorului tău cel mai bun start în viaţă şi un sistem imunitar sănătos. Dacă celui mic nu îi place, poţi returna produsul în farmacia de unde l-ai achiziţionat şi primeşti imediat banii înapoi (doar în perioada promoţiei).

Cum poţi câştiga premiile Aptamil?  Trimite prin SMS la 1878 (număr cu tarif normal) numărul bonului fiscal şi numele farmaciei de unde ai achiziţionat produsul şi intri automat în tragerea la sorţi. Pentru mai multe detalii poţi consulta regulamentul complet al campaniei pe www.aptanutricia.ro

Mai multe produse, mai multe şanse de câştig!

Promoţia se desfăşoară doar în cele trei lanţuri de farmacii partenere: Sensiblu, Helpnet şi Dona. În fiecare lanţ de farmacii se acordă 5xlapte pentru un an, 50xlapte pentru o lună. La promoţie nu participă formulele de lapte Aptamil adresate bebeluşilor sub vârsta de 1 an. Laptele matern este alimentul ideal pentru sugar; înainte de a folosi o formulă de lapte adresaţi-vă medicului pediatru.