Castiga cu Milupa o masina sigura pentru intreaga familie!

Castiga cu Milupa o masina sigura pentru intreaga familie!

0
milupa-cereale-piersici-fl

milupa-cereale-piersici-flPrimele experiente ale micutului tau sunt o adevarată bucurie pentru intreaga familie: primul gangurit, primul cuvant, prima lingurita de mancare sau primul dintisor.

Milupa este alaturi de tine la fiecare pas, oferindu-i micutului tau o nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa dar si multe surprize de care sa va bucurati impreuna!

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In perioada 24 ianuarie – 3 aprilie 2011 poti participa la promotia nationala „Cu laptic si cereale, bebe mic masina are”, pentru a castiga o masina sigura pentru intreaga familie dar si multe premii in produse Milupa.

Pentru a te inscrie in promotie, trebuie sa introduci codul unic de pe orice pachet de formula de lapte Milumil sau cereale Milupa, pe site-ul Milupa (www.milupa.ro/promotie) si vei intra in tragerea saptamanala la sorti. Poti castiga unul dintre cele 10 scaune auto pentru copii, produse Milupa pentru bebelusul tau, timp de un an, sau marele premiu: un Volkswagen Passat. Mai multe coduri, mai multe sanse de castig!

Pentru validarea premiului pastreaza ambalajul produsului cu bulina promotionala atasata. Mai multe informatii gasesti pe www.milupa.ro/promotie
Fara comentarii

Lasa un comentariu