Castiga un loc in programul „Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix”...

Castiga un loc in programul „Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix” – concurs incheiat

0

Dragi mamici si tatici, simtiti ca in ultima perioada ati luat cam mult in greutate? Bebelu.ro si Cardio Mix va ajuta sa scapati de ele. Participa la concursul nostru si poti castiga un loc in programul-concurs „Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix”.

 

ioana cdr 15 FINALProgramul-concurs „Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix”, aflat la a-10 editie, este reteta de succes a noi tale imagini.
Participa in perioada 12 august – 1 octombrie 2013 la concursul nostru si poti fi chiar tu castigatorul unui loc in acest program.

Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament/pregatire fizica, creste pierderea in greutate si, in special, creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate.

Ce trebuie sa faci:
Lasa-ne un comentariu in pagina de concurs cu raspunsul la intrebarea: De ce vrei sa slabesti?
De asemenea specifica in comentariu ce greutate si ce inaltime ai.

Vei avea in doar 4 saptamani alt stil de viata, alt corp, alta minte, o stare superioara de bine si te vei antrena cu primul si singurul Concept de Fitness anti Aging din Romania – Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. Renumitul antrenor specialist in fitness Mihai Dragomir – este creatorul conceptului Cardio Mix care a devenit singurul brand din industria fitness-ului autohton, dar si initiatorul programului „Slabeste sigur si natural”.

Pe www.cardiomix.ro gasesti mai multe detalii despre programul „Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix”

Castigatoarea este Mihaela Banica! Felicitari!