Castiga un loc la atelierul „Flori si gratie” sustinut de cursurile Itsy...

Castiga un loc la atelierul „Flori si gratie” sustinut de cursurile Itsy Bitsy – Concurs incheiat

0

In apropierea Sarbatorilor de Pasti, vrem sa ne decoram casele cat mai frumos si colorat. De aceea, Cursurile Itsy Bitsy si bebelu.ro ii invita pe copilasi si pe parintii lor sa creeze aranjamente pascale la atelierul „Flori si gratie”. Inscrie-te la concursul nostru si poti castiga pentru copilul tau un loc la acest atelier.

banner bogdanParticipa in perioada 5-11 aprilie la concursul nostru si poti castiga un loc pentru copilul tau la atelierul „Flori si gratie”. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu in care sa ne spui de ce vrei ca prichindelul tau sa participe la acest curs. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti. Pe 12 aprilie anuntam castigatorul.

In ultima sambata din aceasta luna (27 aprilie) se organizeaza o noua intalnire sustinuta de Magia Florilor si Itsy Bitsy. Atelierul are loc de la ora 11.00, la Muzeul National de Geologie, din Bucuresti.

Ne vom juca impreuna cu decoratiuni de Paste – oua, puisori de gaina, iepurasi, dar si cu floricele, pe care copilasii le vor putea schimba cu usurinta acasa, pentru a avea un aranjament proaspat pe masa in ziua de sarbatoare.

Teme abordate:

  • Ce sunt florile;
  • Semnificatia florilor;
  • Semnificatia culorilor;
  • Modul de combinare a florilor;
  • Ocaziile speciale;
  • Modul in care se ofera flori;
  • Cum ne exprimam sentimentele prin flori;

Coordonatorul atelierului:

Ioana Marinescu este specialist in comunicare. A urmat un curs de ikebana, unde a descoperit pasiunea pentru design floral si exprimarea prin flori. Experienta ei se intinde de la aranjamente de interior si cosuri decorative pana la buchete de mireasa. Atelierele tinute de ea si aranjamentele florale facute pot fi vazute pe site-ul Magia Florilor.

 Program: 27 aprilie

Durata: 11.00 – 12.30

Grup: maximum 20 copii

Mai multe detalii despre acest curs aici: http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Cursuri-copii/Dezvoltare-personala/Cursuri-itsy-bitsy/Flori-si-gratie-ornamente-pascale-cu-ioana-marinescu-articol-2417.html

Simona a castigat pentru baietelul ei un loc la atelierul „Flori si gratie”