Ceaiul de coada soricelului regleaza fertilitatea

Ceaiul de coada soricelului regleaza fertilitatea

femeie bea ceaiCeaiul de coada soricelului poate fi un bun remediu atat pentru tratarea diverselor afectiuni ale organismului, cat si pentru stimularea fertilitatii feminine.

Cercetatorii sunt de parere ca ceaiul de coada soricelului trateaza durerile menstruale puternice, ciclul neregulat, dereglarile hormonale, leucoreea ori anexita.

Femeile care se confrunta cu problemele generate de un ciclu menstrual neregulat pot recurge la o asemenea solutie, fiind destul de eficienta. De asemenea, in cazul in care aparatul genital prezinta anumite afectiuni de tipul candidozei, inflamatiilor pelvine ori chlamydia, medicii recomanda spalarea regiunii afectate cu ceai de coada soricelului, grabind vindecarea. Pentru acest lucru este nevoie de folosirea unei cantitati mai mari de ceai de coada soricelului – circa 100 grame, puse in circa 2-3 litri de apa calda, in asa fel incat concentratia sa fie mai mare.

Ceaiul de coada soricelului trebuie folosit cu regularitate, pe parcursul mai multor luni, fiind un bun stimulator al ovulatiei organismului. Prin reglarea ciclului menstrual, dar si prin tratarea afectiunilor genitale ale femeii acesta poate grabi aparitia unei sarcini.

Imediat dupa ce ai ramas insarcinata este recomandat sa opresti administrarea ceaiului intrucat bebelusul se poate naste cu o greutate mai mica decat cea normala, stabilita de medici.

 

Articole similare