Castiga un pachet dezinfectant de maini!

Castiga un pachet dezinfectant de maini!

0

www.bebelu.ro si www.cleanstore.ro te premiaza!

concurs-cleans-store-300x100Participa la concurs pana pe 29 februarie 2012 si poti castiga un pachet dezinfectant de maini Purell.

Tot ce trebuie sa faci este sa creezi un grup de discutie in COMUNITATEA MAMICILOR. Premiul va fi castigat de utilizatorul care are cei mai multi membri in grupul format de el in data de 29 februarie 2012, ora 24:00.

Produsele sunt oferite de

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

clean store

Regulament:

Castigatorul va fi desemnat in functie de numarul de membri pe care ii acumuleaza grupul creat in Comunitatea mamicilor.

Observatii:

Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice.