Zece cauze care scad libidoul sexual

Zece cauze care scad libidoul sexual

1
cuplu

cuplu-1

Picture 1 of 2

Atunci cand te confrunti cu scadere a libidoului sexual va trebui sa incerci sa iti pui cateva semne de intrebare.

De cele mai multe ori va trebui sa te adresezi medicului in vederea prescrierii unui tratament de specialitate. Nu putini sunt cei care cunosc faptul ca libidoul scazut se poate datora si unor cauze cu o aparenta surprinzatoare.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Iata cativa factori care scad libidoul sexual:

  1. Consumul de paine alba –carbohidratii continuti de paine determina o lipsa de concentrare si de dorinta fata de actul sexual.
  2. Consumul de zahar – pe langa acumularea de kilograme nedorite, acesta influenteaza destul de neplacut intreg organismul, pana si pe plan sexual, eliberan estrogen in organism, ceea ce va avea drept consecinta reducerea nivelului de testosteron.
  3. Medicamentele  impotriva racelii – de regula, orice afectiune resimtita va trebui sa fie tratata de catre medicul specialist. De cele mai multe ori, medicamentele luate fara recomandarea medicului din farmacii reduc pofta de sex.
  4. Antidepresivele – cu toate ca au un efect asupra intregului organism, acestea reduc destul de mult pasiunea sexuala si creaza reale probleme de erectie in cazul barbatilor.
  5. Apa tonica – ingredientul sau principal, cunoscut sub numele de chinina are drept efect reducerea functiei testiculare la barbati, scazand testosteronul secretat de organism.
  6. Lipsa fierului din organism – cu toate ca nu iti afecteaza direct functiile sexuale, de cele mai multe ori lipsa fierului provoaca o stare vadita de oboseala, asa ca iti va scadea si pofta pentru sex.
  7. Dietele – in cazul in care esti intr-o perioada de dieta pentru a pierde cateva kilograme acumulate, organismul nu va mai fi preocupat de nimic altceva decat de gasirea unor alimente care sa-i satisfaca starea de foame.
  8. Morfina  – avand drept efect stimularea functiei craniene in vederea reducerii durerii, aceasta va deregla destul de mult functia hormonala a organismului, conducand spre scaderea libidoului.
  9. Diabetul – cei mai multi barbati cu insuficienta de insulina prezinta disfunctii erectile majore.
  10. Contraceptivele orale – prin scaderea nivelului de testosteron, dar si prin absenta ovulatiei, acestea determina o stare in care dorintele sexuale au disparut din lista ta de prioritati.

Foto: http://www.damaideparte.ro / http://jenichiriac.ro
1 comentariu

Lasa un comentariu