Căsuțe de păpuși din lemn

Căsuțe de păpuși din lemn

0

Nu ratați să aibă copii dumneavoastră căsuțe de păpuși din lemn! La Lester, magazin online de jucarii, găsiți mai multe tipuri de căsuțe de păpuși, diferite modele și diferite mărimi pentru toate gusturile.

Odată am testat mai mulți copii, arătând căsuțele de păpuși din magazinul online, și am ajuns la concluzia, că nu există un model anume îndrăgit de toți copii. Discutând cu copii am înțeles, că fiecare are altă dorință, alt punct de vedere.

Am întrebat , cum s-ar juca cu căsuțele de păpuși din lemn, dacă ar avea? Au fost copii, care imediat s-au gândit, să se joace cu un prieten. Foarte bine! Nu există mai bună modalitate de socializare pentru copii, decât jocul de rol, care poate fi jucat cu prieteni cu ajutorul unor jucării superbe, care invocă diferite roluri din mediul înconjurător al copilului sau roluri cunoscute din povești ori desene animate.

Dezvoltarea abilităților sociale în prezent este foarte importantă. Din ce în ce mai mult este la modă, că interviurile pentru ocuparea unui loc de muncă se bazează pe teste din domeniul socio-emoțional și al competențelor psiho-relaționale și numai după aceea cunoștințele profesionale. Ideea este, că cine este capabil să primească noi informații, să lucreze în comunitate, informațiile de care are nevoie (care de fapt se schimbă enorm de repede) le poate însuși. Deci, hai la joacă cu prieteni, dragi copii!

Părintele este primul responsabil pentru a oferi copilului posibilitatea de a se juca cu jucării care pot declanșa jocuri în comun cu adulți sau alți copii, prin care copilul poate însuși unele norme de conduită și prin care poate intra în rolurile pe care vede în jurul său și pe care vrea să înțeleagă.

Intrând în rol, copilul va înțelege de fapt, cum funcționează lumea.

Căsuțele de păpuși pentru copii oferă posibilitatea de a se comporta prin joc, cum se comportă membrii familiei din preajma copilului, fie familia restrânsă sau mai largă sau chiar vecinii, rudele, care realmente au acces în viața copiilor.

Căsuțele din lemn de obicei sunt echipate. Au mobilier inclus și de multe ori și câteva păpuși pentru posibile roluri. Mai multe nivele de locuit, diferite camere specifice fac jucăriile acestea mai atrăgătoare. Dar nu sunt prea multe piese, pentru a lăsa loc și pentru alte elemente care sunt introduse din colecția de jucării ai copiilor . Astfel imaginația creatoare are pistă liberă.

Mărimea căsuțelor de păpuși din lemn este foarte diferită. Unele modele, pot fi folosite chiar și puse pe o măsuță sau într-un colț mic, altele ajung și la un metru înălțime, bineînțeles au nevoie de spațiu mai mare.

Jucăriile comandate din magazinul de jucării online Lester ajung la dumneavoastră cât ai clipi, direct la ușă. Folosiți-vă de avantajele lumii moderne, cum este și acel clic, prin care se face comanda online, comod, de acasă, fără oboseala vizitării unui magazin de jucării, de obicei sufocantă de mulțimea jucăriilor, unde nu ai loc să te întorci, fără să dai jos ceva cu geanta.

Vă așteptăm cu drag, și onorăm comanda dumneavoastră mai mare de 189 lei cu transport gratuit!