Catelul Blogger, un nou serial de comedie la Disney Channel, in premiera...

Catelul Blogger, un nou serial de comedie la Disney Channel, in premiera pe 6 aprilie

0

Cainii fac legea in productia “Catelul Blogger”, un serial de comedie care incepe pe 6 aprilie la Disney Channel si care prezinta aventurile unei familii si ale catelului lor vorbitor si blogger, in acelasi timp. Povestea este relatata din perpectiva unui catel si urmareste viata a trei frati vitregi, Tyler, Avery si Chloe, care, impreuna cu parintii lor Bennett si Ellen, incep o viata noua de familie.

Catelul blogger- res2Tyler si Avery sunt doi adolescenti obisnuiti, care invata, treptat, cum sa comunice unul cu celalalt, apeland la metode inedite, precum o programare prin care isi rezerva, pe rand, spatiul din sufragerie sau in timp ce se joaca cu mancarea, pe bancheta din spate a masinii de familie.

Din momentul in care descopera aptitudinile remarcabile ale lui Stan – catelul blogger -, Tyler si Avery ajung la un acord: nimeni nu trebuie sa afle secretul lui Stan, nici macar parintii copiilor. In cele din urma, si Chloe, sora lor mai mica, il aude pe Stan vorbind, insa ei i se pare ca situatia este normala si se comporta in consecinta. Ellen si Bennett, care este psiholog, incep sa creada ca fetita lor are o imaginatie prea bogata. Pe masura ce Stan reuseste, fara voia lui, sa intre in situatii incalcite, atunci cand refuza sa se imprieteneasca cu cainele vecinilor sau cand se autopropune pentru rolul de mascota a scolii, copiii descopera cat de importanta este familia si colaborarea, pentru a pastra in siguranta secretul lui Stan.

In rolurile principale ii veti regasi pe G. Hannelius (Den Brother, Good Luck Charlie), in rolul lui Avery; Blake Michael (Lemonade Mouth), in rolul lui Tyler; Francesca Capaldi (A.N.T Farm), in rolul lui Chloe; Beth Littleford (Crazy, Stupid Love, The Daily Show with Jon Stewart), cea care o joaca pe Ellen; Regan Burns (Wizards of Waverly Place), in rolul lui Bennett si Stephen Full (I’m in the Band) – vocea lui Stan.

Stan este jucat de doi caini actori – Mick, un catel din rasa Samoyed, si Kuma, o combinatie a raselor Husky/Golden Retriever/Border Collie, ambii adoptati dintr-un adapost pentru caini. Producatorul executiv al serialului este castigatorul premiului Emmy Michael B. Kaplan, care a facut parte din echipele de productie ale serialelor „Frasier”, „Roseanne”, „Doogie Howser”, „Sunt in Formatie”. “Catelul Blogger” este o productie It’s a Laugh Productions, Inc.