CautaBona.ro lanseaza interviurile video cu bone

CautaBona.ro lanseaza interviurile video cu bone

0
CautBona.ro

CautBona.roCautaBona.ro, primul serviciu online de babysitting din Romania, vine in intampinarea parintilor in cautare de bona cu o noua facilitate: interviul video cu bonele.

Interviurile video vin in completarea  profilelor bonelor, care contin fotografii, profil psihologic, interviu audio, chestionar online, precum si detalii privind experienta si pregatirea lor profesionala.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Vizualizand  interviuri video cu bonele, parintii vor alege mai usor, nemaifiind nevoiti sa se intalneasca direct cu persoanele selectate, decat in momentul in care vor sa aiba o discutie ferma cu acestea.

“Clipul video ofera transparenta si cand vine vorba de limbajul nonverbal sau gradul de emotivitate al persoanei intervievate”, spune Gina Marin, psihologul CautaBona.ro.

“Am profitat de invitatia pe care o adresam bonelor din Bucuresti de a se evalua psihologic la sediul nostru, oferindu-le si posibilitatea de a inregistra cu noi un interviu video. Consideram ca in acest fel am usurat considerabil procesul de selectie a candidatelor pentru parintii care recruteaza de pe CautaBona.ro. In acelasi timp, bonele care profita de aceasta oportunitate dobandesc implicit o sansa in plus pentru angajare.

Din dorinta de a oferi un real suport atat parintilor cat si bonelor, incercam sa exploatam toate facilitatile mediului online, pentru a oferi un serviciu de babysitting care sa rezolve rapid nevoia parintilor de a-si gasi bona, din confortul propriei case, fara bataie de cap, fara intermediari si la costuri accesibile”, declara Cristina Gheorghitoiu, product manager CautaBona.ro.

CautaBona.ro detine o baza de date de peste 1500 bone si face parte, alaturi de CautaMenajera.ro, CautaInfirmiera.ro si Acasa.ro, din portofoliul Acasa Media.
Fara comentarii

Lasa un comentariu