Ce afectiuni se pot trata cu ajutorul kinetoterapiei

Ce afectiuni se pot trata cu ajutorul kinetoterapiei

Loredana Munteanu, kinetoterapeut, specialist traumatologie-ortopedie si drenaj limfatic manual a fost invitata zilei de 18 iulie 2014 la emisiunea bebelu.ro.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Chiar daca multa lume considera ca doar sportivii de performanta au nevoie de kinetoterapeut, se pare ca multe alte categorii de persoane trec pe la cabinetele de kineteterapie, inclusiv copiii si femeile gravide. Legat de acest subiect Loredana Munteanu ne-a explicat cu ce probleme de postura se confrunta copiii de ajung sa aiba nevoie de sedinte de masaj. Problemele cu care se confrunta femeile insarcinate, mai ales pe perioada verii – picioare umflate, maini amortite, fata umflata, a fost un alt subiect tratat in cadrul emisiunii, iar invitata noastra a oferit solutii pentru prevenirea si tratarea acestor neplaceri. Urmariti cu atentie materialul video de mai jos.

 
Articole similare

1 comentariu

  1. Stiu ca kinetoterapia functioneaza si pentru scolioza. Si eu si fiu miu avem scolioza. Vreau sa mergem sa incepem sa indreptam problemele. Pentru mine nu vreu decat sa ma doara spatele un pic mai putin, dar puiu meu oare are sanse sa-si indrepte coloana? Stie cineva pana la ce varsta se poate indrepta? Ceva recomandari de cabinete de kineto in Bucuresti, imi poate da cineva – dar sa fi fost, nu doar din cele de reclama…

Lasa un comentariu