In ce consta o dieta personalizata ?

Dieta personalizata este o dieta ce poate reprezenta solutia pentru toti cei care au incercat sa slabeasca fara succes incercand mai multe diete fara nici un rezultat. O dieta personalizata este creata fie de un nutritionist, fie de un program special pentru asta, care tine cont de foarte multe criterii despre corpul tau.
Acest tip de dieta consta intr-o alimentatie facuta special pentru tine si un regim de viata potrivit stilului tau. Asadar, conform celor

http://www.slabescu.ro” citite pe blogul Slabescu.ro nu exista o dieta personalizata valabila pentru mai multe persoane in parte decat in rare cazuri.
Pe ce se bazeaza dieta personalizata?
O dieta de acest fel va tine cont de absolut fiecare particularitate a persoanei care este dispusa sa slabeasca sau sa isi modifice stilul de viata.O dieta generalista, spre exemplu, este standard pentru fiecare persoana care o tine. O dieta personalizata, in schimb, tine cont de sexul persoanei, de grupa sanguina, de greutatea pe care o are si greutatea la care vrea sa ajunga, de stilul de viata si chiar de preferintele alimentare.
Punand cap la cap toate aceste criterii, nutritionistul va crea o dieta care da rezultate in peste 97% din cazuri.
O dieta personalizata presupune schimbarea stilului de viata si adoptarea unuia nou. Aceasta trecere se face treptat, adaptandu-se la vechiul stil, in asa fel incat, organismul tau sa nu fie bruscat si sa accepte cu usurinta noul mod de trai.
Care sunt avantajele unei diete personalizate?
Adoptand o dieta personalizata vei avea numeroase avantaje in detrimentul unei diete generaliste:
rezultatele se vor vedea mult mai rapid;
corpul tau nu va suferi niciun fel de dereglare;
Vei putea sa iti pastrezi anumite preferinte culinare si vei avea o alimentatie variata si sanatoasa;
Vei avea energie suficienta pentru toate activitatile zilnice;
Care este costul unei diete personalizate?
Acesta poate fi un criteriu extrem de important. De obicei, o dieta personalizata creata de un nutritionist, poate fi destul de scumpa, ajungand sa depaseasca sute de euro. Din fericire, exista diete personalizate generate automat, care tin cont de tot atatea criterii ca si un nutritionist, insa costa de zeci de ori mai putin, fiind la fel de eficiente.
O dieta personalizata generata automat te scuteste de drumul la nutritionist si iti economiseste foarte mult timp, fiind realizata in cateva minute in functie de datele pe care le oferi. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa oferi date exacte despre corpul tau si stilul de viata adoptat.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare