Ce elemente feng shui il pot ajuta pe copilul tau sa performeze...

Ce elemente feng shui il pot ajuta pe copilul tau sa performeze la invatatura?

Educatia copiilor nostri este una din cele mai importante sarcini in meseria de parinti. Ne dorim sa-i vedem performand, trecand examenele usor si cu note mari, ocupand locuri la scoli de top. Facem totul pentru a le asigura viitorul asa cum stim mai bine.

De multe ori insa procesul de invatare nu este deloc lin ba chiar mai mult, copilul pare neinteresant de scoala, de a acumula informatii sau de performanta. Unii dintre noi, parintii chiar credem ca fac asta intentionat impotriva noastra si uneori mai rau ne indarjim in a-i presa. Fiecare copil este unic, are ritmul si capacitatea lui si oricat ni s-ar parea de greu de acceptat uneori nu vor raspunde presiunii noastre, a scolii sau a societatii asa cum ne asteptam.

Evident este ca unii copii au in ei dorinta de studiu – pur si simplu reusesc sa-si gaseasca singuri motivatia ba chiar mai mult, gasesc placere in a studia. Dar ce ii face diferiti de restul?

Studiul coloanelor destinului este o arta straveche dezvoltata de chinezi acum mai bine de 6.000 de ani si tinuta sub cheie de marii imparati ai Chinei pana aproape de secolul nostru. Nu orice avea acces la aceasta arta pentru a-si pastra puterea si a fi siguri ca fac cele mai bune alegeri. Coloanele destinului arata printre atele capacitatea unui om de a performa intr-un domeniu sau altul, de la invatatura pana la hobby-uri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole similare