Ce ii scriu copiii lui Mos Craciun?

Ce ii scriu copiii lui Mos Craciun?

0
mos craciun

mos-craciun-2

Picture 1 of 2

Au mai ramas cateva zile si Mos Craciun va aparea in casele fiecarui copil, cu darurile asteptate.

Cei cuminti, vor fi rasplatiti pe masura de Mos care a pornit deja, in graba, infruntand nameti inalti, venind tocmai din Laponia.

Se spune despre Mos Craciun ca este un batran bland care trebuie sa isi duca povara nedreptatii facute in fata pruncului Iisus Hristos, ajungand astfel in fiecare an la casele celor mici, bucurandu-i cu darurile sale. Pe tot parcursul anului, Mos Craciun primeste o serie intreaga de scrisori, care mai de care mai interesante, ce cuprind gandurile bune ale celor mici. In tot acest timp, Mosul se pregateste si construieste pentru fiecare cadoul dorit, avand in ajutor mai multi spiridusi care incearca sa indeplineasca visul copiilor din intreaga lume.

Iata ce ii scriu copiii lui Mos Craciun:

Camelia, 3 anisori

„Draga Mos Craciun,

Mi-as dori foarte mult sa te cunosc. Numele meu este Maria Camelia, am trei anisori si merg mereu la gradinita, desi imi este destul de greu sa ma trezesc. Poti sa mi-l aduci pe Freddy, catelul dansator …Promit sa fiu cuminte, sa ii ascult pe mami si tati si sa merg la gradinita. Te iubesc, Mosule!”

David, 5 anisori

„Mosule,

Numele meu este David Andrei. Am cinci anisori, locuiesc foarte aproape de Bucuresti si sunt destul de nazdravan. Imi plac masinutele si tocmai de aceea as vrea, daca se poate, sa mi-l aduci pe Fulger. Promit sa fiu cuminte!”

Bianca, 4 anisori

„Draga Mos Craciun,

Numele meu este Bianca si imi place tare mult sa fac puzzle-uri. Vreau, daca se poate, sa imi aduci multe, multe. In plus, imi doresc o papusica de care sa am grija. Te astept la mine!”

Cristina, 2 anisori

„Mos Craciun, numele meu este Cristina, am doi anisori si sunt foarte micuta. In schimb, sunt foarte cuminte si promit sa raman asa si in continuare. Il vreau pe Mickey Mouse. Crezi ca poti sa mi-l aduci? Te astept langa brad.

Vrei sa afli legenda lui Mos Craciun?