Ce mancam pentru a concepe o fetita?

Ce mancam pentru a concepe o fetita?

fetita bebelus (www.imotion.com.br)

fetita bebelus (www.imotion.com.br)De multe ori suntem tentati sa ne gandim inca de dinainte de a concepe la sexul bebelusului nostru. Asa ca, unii prefera o fata, altii un baietel…Cu toate acestea, exista pareri care afirma ca o dieta stricta inainte de concepere poate ajuta la stabilirea nasterii fetitei sau baietelului pe care vi-l doriti.

Potrivit specialistilor sexul bebelusului poate fi determinat inca din primele ore ale conceperii, atunci cand cromozomul X sau Y intalneste sperma. Asa ca, daca cromozomul Y va intalni sperma bebelusul va fi de sex masculin, pe cand daca cromozomul X va actiona mai repede decat cel Y, intalnind lichidul spermativ, fatul va fi feminin.

Asa ca, o dieta dinainte de concepere este importanta pentru a schimba PH-ul vaginal in asa fel incat sa se creeze un mediu propice pentru un anumit cromozom.

Pentru conceperea unei fetite nu iti ramane decat sa incerci sa tii o dieta cat mai stricat cu cateva saptamani inainte de concepere. Consuma asadar alimente acide intrucat acestea sunt favorizante distrugerii cromozomului Y, in asa fel incat cromozomul X sa aiba mai multe sanse sa fecundeze ovulul.

De aceea, consuma din abundenta lamai, portocale si grepefruit, fructe destul de acide pentru distrugerea cromozomului Y. Un consum crescut de alimente bogate in magneziu si calciu vor fi la fel de prielnice conceperii unui fat feminin, pe cand un consum ridicat de sare sau potasiu va diminua sansele de a concepe o fetita.

Totodata, potrivit unui studiu efectuat in Statele Unite s-a constat faptul ca daca nu luati masa de dimineata, sarind peste micul dejun si aveti un consum scazut de alimente ce contin un numar mare de grasimi vor deveni medii favorizante pentru un bebelus de sex feminin.

Articole similare

0

0