Ce te faci cu "rivalitatea" dintre prietena cea mai buna si bebelusul tau?

Dar, asa cum cel mic a aparut in viata ta, alti oameni care, pana nu demult, iti erau foarte apropiati, par sa se departeze. Prietena ta cea mai buna, care iti era sfetnica si sprijin la necaz, s-a distantat vizibil si nu stii ce sa faci in privinta asta.

Asisti la un fenomen firesc care se petrece datorita diferentei mare de interese.

Tu te concentrezi sa ii oferi familiei tale tot ceea ce are nevoie, prietena ta are aceleasi preocupari ca si pana acum. Tu nu ai energie si timp, ea are atat energie cat si timp din belsug.

Mai mult, s-ar putea sa nu o intereseze dramele tale legate de cate scutece schimbi pe zi.

Dinamica relatiei voastre este dezechilibrata. Ea ar vrea sa te tina in lumea ei, tu ai vrea sa o aduci in a ta.

In mod inevitabil, amandoua va simtiti neintelese si aveti multe reprosuri de facut. Tine cont de faptul ca daca permiti sa va indepartati una de alta atat de tare, s-ar putea sa nu mai poti face nimic pentru salvarea prieteniei voastre.

Inainte de toate, gandeste-te bine daca vrei sa salvezi aceasta legatura, daca merita sa o pastrezi in viata ta de acum pe aceasta prietena. S-ar putea sa fie nevoie sa faci mai multe compromisuri decat simti ca e bine. Plus, in mod normal, ea ar trebui sa fie cea intelegatoare.

Daca ajungi la concluzia ca vrei ca ea sa ramana cea mai buna prietena a ta, cheia este sa o cauti si sa vorbesti cu ea sincer. Marturiseste-i ca ti-e dor de ea si asigura-te ca si ea iti va raspunde la fel.

Cand vorbiti, nu o coplesi cu detalii din noul tau stil de viata ci adu in discutie vechile voastre pasiuni, barfe si glume. Daca te intreaba de bebelus, raspunde-i cu caldura, dar pastreaza bunul-simt.

Cu toate astea, nu te purta ca si cum cel mic nu exista. Nu este sanatos sa o incurajezi sa nege realitatea, imaginandu-si ca nu s-a petrecut nimic deosebit cu tine.

Al doilea pas este sa stabilesti un plan de bataie. Iesi in oras cu ea, faceti lucruri impreuna. Uneori va trebui sa-l aduci pe cel mic cu tine, alteori vei fi nevoita sa-l lasi acasa ca sa te poti concentra pe prietenia voastra. Tine cont de faptul ca si tie iti prinde bine cate o iesire in oras, departe de grijile casei.

Este bine sa fii constienta de faptul ca, indiferent ce vei face, prietenia voastra va fi supusa schimbarii. Nevoile tale existentiale s-au schimbat, viata ta e diferita si este normal sa nu te mai preocupe atat de tare anumite lucruri.

In general, prieteniile solide rezista acestei incercari datorita dorintei prietenelor de a lupta pentru legatura lor speciala. Acele relatii care se destrama, nu meritau oricum pastrate, deci nu te simti vinovata pentru atata lucru.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare