Ceaiul iti creste sansele de a ramane mai usor insarcinata

Ceaiul iti creste sansele de a ramane mai usor insarcinata

femeie-bea-ceai-2

Picture 1 of 2

Ceaiul iti creste sansele de a ramane mai usor insarcinata, considera mai multi cercetatori din cadrul Universitatii din Boston.

Potrivit acestora, ceaiul contine un numar destul de crescut de antioxidanti care favorizeaza sansele de a ramane mai usor insarcinata. Cu toate ca efectele ceaiului sunt deja destul de bine cunoscute de catre oameni, in realitate putini sunt cei care cunosc faptul ca aceasta bautura influenteaza sansele de reproducere.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Astfel, cercetatorii incearca sa demonstreze faptul ca doua cesti de ceai consumate cu regularitate in fiecare zi influenteaza fertilitatea organismului. La studiu a participat un numar destul de mare de femei dornice sa afle mai multe despre proprietatile acestei bauturi. In acest mod au fost testate un numar de 2800 de femei, aflate la o varsta optima pentru concepere – 28 ani, care isi doreau sa aiba un copil. In cadrul studiului, autorii au facut o comparatie cu bauturile ce contineau cafeina. Evaluarea acestora s-a intins pe o perioada de 12 luni, in asa fel incat rezultatele sa poate fi concise.  O parte dintre femei au fost rugate sa consume o anumita cantitate de ceai, zilnic, insa fara a preciza felul acestuia, iar cealalta parte a consumat produse pe baza de cafeina.

In acest mod, consumatoarele de ceai au reusit sa ramana mai usor insarcinate, ceaiul contribuind cu pana la 27% la cresterea fertilitatii.

Femeile care consumau cu regularitate bauturi cu un continut crescut de cafeina ramaneau cu aceeasi problema – nu puteau sa ramana insarcinate atat de usor pe cat si-ar fi dorit.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Boston au oferit si o explicatie potrivit careia au reusit sa ajunga la o astfel de teorie – numarul de antioxidanti continuti de ceai influenteaza sansele de concepere, grabind sansele femeii de a a ramane mai usor insarcinata.
Fara comentarii

Lasa un comentariu