Sparanghelul influenteaza fertilitatea femeii

Sparanghelul influenteaza fertilitatea femeii

sparanghel

sparanghel-2

Picture 1 of 2

Sparanghelul, supranumit si planta minune, care vindeca 100 de afectiuni, face minuni si atunci cand vine vorba de fertilitatea femeii.

Potrivit cercetarilor medicale, sparanghelul are prin continutul sau nutritiv numeroase proprietati, imbunatatind starea de sanatatea a femeii si avand influente destul de mari asupra fertilitatii acesteia.

Tocmai de aceea, terapiile naturiste recomanda introducerea acestuia in alimentatie inca din timpul preconceptiei, fiind recunoscut a fi drept planta cu 100 de radacini.

Datorita continutului sau, sparanghelul imbunatateste functia fertila, regleaza sindromul premenstrual, are actiuni antiinflamatoare, antifungice, fiind in acelasi timp si un puternic afrodisiac, crescand libidoul si dorintele sexuale ale partenerilor.

Datorita continutului sau crescut in estrogen, sparanghelul previne riscul de avort spontan si nasterea prematura. In plus, acesta produce efecte si in randul femeilor aflate la menopauza.

De asemenea, aceasta planta poate fi consumata si de catre barbati, regland problemele de impotenta si disfunctii erectile. Consumat cu regularitate de catre barbati, sparanghelul reuseste sa imbunatateasca functia fertila a acestora, marind numarul de spermatozoizi, dar si mobilitatea si viabilitatea acestora.

In plus, sparanghelul ajuta la tratarea afectiunilor gastrice, ulcerului, colitelor, boala lui Crohn, bronsite, dureri la nivelul gatului.