Cel mai noi trenduri in randul copiilor

[imagebrowser id=1711]Un lucru e cert cand vine vorba de copii si cu care toti parintii sunt de acord : copiii se plictisesc repede. Fie ca e vorba de mancare, gadgeturi sau entertainment, copiii vor mereu ceva nou si la moda. Prin urmare, parintii sunt nevoiti sa se reinventeze de la an la an sau chiar de la o zi la alta. Iar pretentiile cresc odata cu varsta.

Noi ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si ne-am pus pe cautat noi tendinte pentru copii. Cele mai interesante le-am gasit in materie de entertainment. Primul pe care il vom prezenta are toate ingredientele necesare unui party reusit : e plin de culoare, e haios si toata lumea vrea sa isi faca fotografii. In doua cuvinte : CRAZY HAIR.

Copiii vor fi incantati sa isi coloreze parul cu diverse spray-uri in cele mai nastrusnice culori
(care se duc la prima spalare si nu afecteaza firul de par fiind folosite si in saloanele de cosmetica), sa il coafeze in cele mai trasnite moduri si sa isi prinda tot felul de clamite, pene, panglici, pom-pons ca apoi sa faca poze care sa le aduca aminte de cea mai tare petrecere pentru copii.

Trendul a plecat din America unde serviciul de Crazy Hair este in topul tendintelor iar scolile si gradinitele au o zi dedicata acestuia. Copiii si parintii se intrec in cele mai trasnite coafuri iar premiile sunt pe masura.

In Romania cei care au adus serviciul de Crazy Hair sunt cei de la www.petrecerifantastice.ro care ne surprind mereu cu ceva nou. Tariful este de 150 RON pentru 10 copii si include toate accesoriile si consumabilele. Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte iti atasam cateva fotografii care noua ni s-au parut super haioase.

Nu pierde articolul de saptamana viitoare pentru a descoperi noile tendinte in randul copiilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare