„Copilul şi invatarea” – un nou atelier gratuit dedicat parintilor

Teatrul Ion Creanga şi Intuitext continua Joi, 8 mai, ora 18.00 | Ludoteca „Apolodor din Labrador” seria evenimentelor gratuite pentru parinti cu un nou atelier intitulat „Copilul şi invatarea”, dedicat in totalitate educatiei. Evenimentul, coordonat de catre doua specialiste in educatie şi psihopedagogie speciala din cadrul echipei Intuitext – Luciana Terente şi Daniela Mihaescu, va avea loc joi, 8 mai, ora 18.00, la Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Nationala a Romaniei (Blvd. Unirii, nr. 22).

„Invatarea reprezinta un subiect complex. Prin dialog, deschidere şi instrumente performante se poate percepe invatarea in mod corect: ca un mijloc de dezvoltare armonioasa, o permanenta explorare şi nu ca o obligatie fara utilitate. In felul acesta elevul de astazi poate deveni profesionistul de care avem nevoie in viitor.” (Luciana Terente – coordonator)

Adresat exclusiv adultilor, atelierul abordeaza o serie de subiecte importante, „oferindu-le astfel parintilor deschiderea necesara pentru a fi in mod real şi autentic alaturi de copiii lor” (Daniela Mihaescu – coordonator). Participarea la atelier este gratuita, in limita locurilor disponibile şi in baza inscrierilor prealabile la adresa de e-mail parenting@teatrulioncreanga.ro.

Pentru informatii suplimentare despre eveniment puteti accesa site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

Atelierul işi propune sa ofere parintilor participanti idei practice pentru rezolvarea unor situatii cu care se confrunta in viata de zi cu zi precizeaza Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT.

Luciana Terente este coordonatorul echipei care concepe continuturile softurilor educationale şi a resurselor digitale Intuitext, destinate atat copiilor, cat şi adultilor. Psihopedagog şi trainer in cadrul cursurilor pentru adulti, a lucrat de asemenea ca educatoare, profesor metodist şi coordonator de program in cadrul unei alternative educationale cu extindere la nivel national.
Daniela Mihaescu este Specialist in psihopedagogie speciala si Instructional Designer in cadrul echipei Intuitext. In trecut a realizat activitati de consiliere individuala şi de grup cu elevi, parinti şi cadre didactice, colaborand in calitate de consilier şcolar cu Centrul Judetean de Resurse şi Asistenta Educationala, Calaraşi.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare