Cele mai populare nume de bebelusi din 2020

Curiosi sa vedeti ce nume de bebelusi au fost cele mai populare in 2020 la nivel global? Noii parinti au ales nume  precum Ava sau Noah. Va oferim si cateva tendinte care ar putea sa va ajute anul viitor 😊.

 

Sfarsitul anului se apropie rapid, iar cei de la BabyCenter au lansat un top al celor mai populare nume de bebelusi alese de parinti in 2020. Topul a fost bazat pe numele a peste 500.000 de nume inregistrate de parinti pe site-ul celor de la BabyCenter.

Consultati mai jos predictiile lor despre cele mai populare nume de fete si baieti, plus mai multe tendinte de nume de bebelus pe care le-ati putea recunoaste in cadrul grupurilor de prieteni in 2020.

Topul numelor de fete in 2020

  1. Sophia
  2. Olivia
  3. Riley
  4. Emma
  5. Ava
  6. Isabella
  7. Aria
  8. Aaliyah
  9. Amelia
  10. Mia

Topul numelor de baieti in 2020

  1. Liam
  2. Noah
  3. Jackson
  4. Aiden
  5. Elijah
  6. Grayson
  7. Lucas
  8. Oliver
  9. Caden
  10. Mateo

In ceea ce priveste numele de fete, site-ul a observat ca Sophia a fost pe primul loc pentru al 11-lea an consecutiv. In ceea ce priveste cele mai populare nume de baieti, Liam a ocupat locul 1 pentru al doilea an consecutiv.

Trenduri de nume pentru bebelusi

Reflectand evenimentele sfasietoare si tensionate ale anului, Kobe a crescut cu 175% din popularitate dupa ce legenda baschetului Kobe Bryant si-a pierdut tragic viata intr-un accident de elicopter din ianuarie alaturi de fiica sa de 13 ani, Gianna – un nume de fata care a crescut acum 216 procente si a ocupat  locul 24 in top 100 al numelor pentru fete.

Potrivit comunicatului de presa BabyCenter, parintii aleg din ce in ce mai mult nume unisex. Cum ar fi.

  • Noah, Palmer, Sutton pentru fete
  • Santana si Emery pentru baieti.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare