C’est fini! Kilogramele nu se mai lipesc de tine

C’est fini! Kilogramele nu se mai lipesc de tine

0

TE-LAUNCH_PACKAGE-CERAMIC_CONTROL-INDUCTION-BOX-PREMIUM-FRONTON_ES

Picture 1 of 2

Te-ai întrebat vreodata cum reusesc cochetele frantuzoaice sa nu se îngrase, mai ales ca printre retetele lor favorite se afla tartele, madlenele si cornuletele cu unt? Afla ca ele pun accentul pe prospetime, diversitate, echilibru si, mai ales placere, fara sa se grabeasca însa nici atunci cand îsi pregatesc masa, nici atunci cand o servesc. 

Un alt secret sunt portiile mici si dese si dieta bazata pe gustul inconfundabil al alimentelor de baza: legume, peste, fructe de mare, carne de pasare. Le poti prepara si tu extrem de usor, cu rezultate ca ale unui adevarat chef, folosind Control Ceramic de la Tefal, prima gama de tigai cu învelis ceramic care încorporeaza Thermo-Spot, indicatorul de temperatura exclusiv. Imediat ce acesta se înroseste, poti fi sigura ca temperatura este optima pentru a începe sa prepari retete delicioase, pastrand toate aromele alimentelor. Carnea si legumele devin crocante, iar sosurile capata o savoare uimitoare.

Inspira-te din bucataria franceza, alege slow-food si astfel kilogramele nu se vor mai lipi de tine! La fel cum nimic nu se lipeste de tigaile non-adezive Ceramic Control. Moderne, ultra-rezistente si usor de curatat, ele te vor lasa sa descoperi placerea gastronomiei rafinate si, în acelasi timp, echilibrate si sanatoase, fara a-ti rapi prea mult timp în bucatarie. Preia controlul alimentatiei tale cu Ceramic Control si fa-ti toate placerile culinare!
Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei