Cinci sfaturi pentru o relatie perfecta dupa nastere

Cinci sfaturi pentru o relatie perfecta dupa nastere

0
familie (www.mutusystem.com)

familie (www.mutusystem.com)Imediat dupa nastere multe cupluri pot trece prin probleme majore din punct de vedere sexual. Complexele ajung uneori sa puna stapanire pe viata ambilor parteneri.

De cele mai multe ori, nasterea aduce cu ea grave simptome psihice si multe  complexe de aceasta natura, pe care cu greu femeia va reusi sa le depaseasca.

In cazul in care pasiunea a disparut ti se pare ca nu mai este nimic de facut si ca totul ajunge sa mearga spre o mare prapastie in relatia dintre voi doi.

De aceea, este timpul sa urmezi cateva sfaturi:

  • In cazul in care iti iubesti cu adevarat partenerul vei reusi sa te simti destul de atrasa de el si ca atare nu vei mai cauta consolare in alta parte, in cazul in care te gandesti la astfel de lucruri;
  • Incearca sa uiti de kilogramele acumulate in sarcina – in ochii lui esti cea mai frumoasa mamica, iar greutatea conteaza destul de putin;
  • Indiferent cat de grijulie ai incerca sa fii cu copilul, nu iti neglija partenerul;
  • Atunci cand ai putin timp liber, pune putina muzica si alintati-va asa cum numai voi stiti s-o faceti;
  • In cazul in care iti doresti sa ai parte de cateva momente de liniste si de mai multa dragoste si tandrete cu iubitul incearca sa rogi pe cineva din familie sa stea o seara cu copilul in asa fel incat sa aveti mai mult timp unul pentru celalalt.

Articole similare