Citim in iarba la Roaba de cultura pe 13 iunie

Citim in iarba la Roaba de cultura pe 13 iunie

0

Citim in iarba este un eveniment pentru iubitorii de carti si pentru iubitorii de natura.

Va luati de acasa cartea pe care o cititi acum, cartile pe care vreti sa le dati la schimb sau sa le donati (nu conteaza daca sunt pentru copii sau pentru adulti) si, eventual, o patura. Apoi veniti la Roaba de cultura, in Herastrau, pe pajistea de langa Restaurantul Pescarus, si cititi.

Frumusetea acestui eveniment e ca si daca va uitati acasa cartea, tot o sa gasiti aici ce citi, iar daca patura nu incape in geanta de weekend, nu-i problema: exista hamace si perne.

Citim in iarba incepe la 10.00 si se termina la 19.00. Detalii, pe facebook.com/citiminiarba.

Din program:  ateliere de comunicare emotionala “Zana Norilor”, biblioteca in aer liber de la Litera, schimb de carti, colectare de carti pentru copiii de la Concordia, concurs de citit-viteza in perechi parinte-copil, dupa “Povestile Norilor” de Andreea Mihaela Stan, intalnire cu cititorii romanului “Vina” de Camelia Cavadia, o piesa de teatru de la Zurli.

De la ora 11.00, voluntarii de la Salvati Copiii vor sustine un atelier pentru cei mici, despre utilizarea in siguranta a Internetului. Parintii sunt apoi provocati de Orange la un concurs, pentru a premia cea mai buna idee pentru protejarea copilului in mediul online.

“Impreuna cu Salvati Copiii si alti parteneri, Orange organizeaza constant ateliere pentru informarea cu privire la siguranta copiilor pe Internet si la utilizarea noilor tehnologii. Pe parcursul unor astfel de experiente am vazut cat este de importanta informarea in egala masura a copiilor si a parintilor pe marginea unui astfel de subiect.”, spune Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager, Orange Romania.

Pentru ora 17.00, UNIQA Asigurari lanseaza o provocare: “Vrem sa vedem cati oameni putem aduna sa se aseze in iarba si sa citeasca. Vrem sa umplem peluza de cititori macar pentru cateva minute” spune Brandusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurari.

„Acest eveniment reprezinta o buna ocazie pentru a ne implica in educatia financiara a noilor generatii. Vom intra in dialog cu pasionatii de lectura pe teme dintre cele mai atrenante legate de mecanismele financiare si vom organiza cateva sesiuni de concursuri interactive pentru copiii de toate varstele”, spun reprezentantii Bancii Romanesti.

Cei care vor veni la Citim in iarba vor primi produse La Roche-Posay, Vichy, Tymbark, reviste, baloane si alte surprize.

Intrarea este libera. Pentru detalii si program urmariti pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Citim in iarba este un eveniment creat, organizat si iubit de agentia de PR DECI SE POATE. Pe 13 iunie 2015 este a patra editie a acestui eveniment.

Sponsori: Orange, Banca Romaneasca, UNIQA Asigurari.

Parteneri: Europa FM, La Roche-Posay, Litera, Tedi, Zana Norilor, Zurli.