„Cloud 9,” în premiera la Disney Channel

„Cloud 9,” în premiera la Disney Channel

0

131013_1644

Picture 1 of 5

Disney Channel anunta premiera mult-asteptatului film Cloud 9, cu Dove Cameron si Luke Benward („Ravenswood,” „Bafta, Charlie”) în rolurile principale, pe 15 martie, la 11:30. Tanara actrita talentata este cunoscuta de telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv si Maddie.

Actiunea din Cloud 9 are loc deasupra muntilor acoperiti de zapada, în lumea plina de adrenalina a snowboarding-ului competitional. Filmul original Disney Channel „Cloud 9”, spune povestea a doi snowboarderi care trebuie sa se auto-depaseasca pentru a-si realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lasat balta de echipa sa si Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate sa reuseasca dupa ce cariera sa a luat sfarsit. Hotarata sa faca performanta în snowboard, Kayla descopera în Will un mentor neasteptat si realizeaza ca o poate ajuta sa evolueze. Will accepta fara tragere de inima planul lui Kayla de a o antrena si o testeaza pentru a vedea daca îi place cu adevarat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizeaza ca poate castiga statutul de campion si ca nimic nu este imposibil.

Dove Cameron joaca rolul lui Kayla, alaturi de Luke Benward (Fata contra Monstru, Bafta Charlie) în rolul lui Will, iar Ashley Tisdale, cunoscuta din filmul Liceul Muzical, este producatorul executiv.

Creat pentru copii si adolescenți cu varste cuprinse între 6-14 ani si familiile lor, „Cloud 9” este regizat de Paul Hoen („Hai sa stralucim!”, „Tabara de rock „), de 3 ori castigator al premiilor DGA Awards.
Pe langa Hoen si Tisdale, filmul îi are ca producatori executivi pe Jessica Rhoades („Under Construction”, „Beauty & the Briefcase”) si Kirkland Tibbels. Scenariul „Cloud 9” a fost scris de Justin Ware si este produs de Salty Pictures, Inc. si Blondie Girl Productions.

Pe langa talentații Luke Benward si Dove Cameron, filmul îi distribuie pe Mike C. Manning („Hawaii Five-O”, „Crash & Bernstein”) în rolul lui Nick Swift, Kiersey Clemons („Austin si Ally”, „Bafta, Charlie”) în rolul lui Skye Sailor si Jeffrey Nordling („Body of Proof”, „24”) în rolul lui Sebastian Swift.