Coloana cu hidromasaj Fresh de la Roca

Coloana cu hidromasaj Fresh de la Roca

1

Roca, lider mondial în crearea de soluţii pentru baie, prezintă coloana de duş Fresh, modalitatea cea mai simplă de a beneficia de un masaj relaxant în propria baie, indiferent de momentul zilei.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

 

Bucureşti, 29 martie 2010 – Roca Obiecte Sanitare România prezintă noua coloană de duş Fresh, o soluţie funcţională şi comodă de echipare a camerei de baie cu un sistem de hidromasaj modern, cu efecte reconfortante asupra fiecăruia. Duşul devine astfel cel mai plăcut moment al zilei, fie că ne încarcă cu energie dimineaţa, fie că ne relaxează după o zi lungă.

Coloana de duş cu hidromasaj Fresh are un design elegant, datorat corpului din acril, de culoare albă, ce conferă spaţiului de baie o notă de modernitate şi stil. Noua coloană de la Roca este prevăzută cu un cap de duş fix, o pară de duş mobilă, trei jeturi de hidromasaj vertical cu dublă funcţie, de relaxare sau stimulare, ce transformă duşul zilnic într-o adevărată experienţă senzorială. Jeturile de apă pot fi îndreptate către zone specifice ale corpului, astfel încât să fie eliminate durerile musculare şi tensiunea şi, în acelaşi timp, să îndepărteze oboseala.

Datorită dimensiunilor de 130 mm lăţime şi 1454 mm înălţime, coloana de duş Fresh poate fi instalată atât lângă cada de baie, cât şi lângă cădiţa de duş, ceea ce oferă utilizatorului posibilitatea de a o integra în propriul spaţiu de baie, oricare ar fi preferinţele sale. Capul de duş fix, de 450 mm, imită efectul ploii, pentru o relaxare totală. În plus, Fresh dispune de o baterie termostatică, funcţie ce permite evitarea variaţiilor nedorite, astfel încât temperatura apei să rămână constantă.

Coloana de duş Fresh este disponibilă în toate showroom-urile Roca din ţară, la preţul de 4.513 RON, fără TVA.

Designul remarcabil al obiectelor sanitare Roca, dar şi varietatea acestora, oferă oricui posibilitatea de a-şi construi un spaţiu de baie perfect adaptat propriei personalităţi, indiferent de preferinţele în materie de design interior.

Despre ROCA

 

Roca, lider global în producţia de obiecte sanitare, este prezent în peste 135 de ţări din toată lumea. Compania este considerată un punct de reper în industrie, designul produselor sale lansând tendinţe peste tot în lume. Ca parte a procesului de evoluţie permanentă, Roca se concentrează pe tehnologie, design şi inovaţie. Rezultatul acestei munci constă în parteneriatele pe care le-a încheiat cu cei mai renumiţi arhitecţi (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori şi studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner). Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului înconjurător, realizând aceasta prin design-ul produselor şi prin evoluţia constantă a sistemelor ce reduc consumul de apă şi energie.

 

Ca parte a dorinţei sale de a evolua şi a inova, Roca implementează acţiuni şi programe ce sprijină tinerele talente, precum Concursul Internaţional de Design Jump the Gap, care încurajează talentele viitorului şi oferă, atât proiectului câştigător, cât şi designerului, posibilitatea să devină cunoscuţi la nivel internaţional. Decizia juriului va fi anunţată în luna septembrie a acestui an, cu ocazia Târgului 100% Design ce are loc în Londra.

 

Roca este prezentă în unsprezece showroom-uri din România, în oraşe precum Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Sibiu, Oradea sau Timişoara. Compania spaniolă a intrat pe piaţa românească în urmă cu trei ani, când a achiziţionat producătorul local de obiecte sanitare Cesarom de la grupul austriac Lasselsberger.
1 comentariu

  1. Acum ceva vreme am facut house-sitting in Spania, tara de origine a acestui brand, si am avut ocazia de a incerca aceasta instalatie, este cu adevarat grozava, la fel ca multe din obiectele lor sanitare.

Lasa un comentariu