Concerte cu parfum de epocă în Parcurile Kiseleff şi Bazilescu

Concerte cu parfum de epocă în Parcurile Kiseleff şi Bazilescu

0
Promenada in parc

Promenada in parcBucureştenii care îşi vor petrece în perioada 1 mai – 11 septembrie 2011 sfârşitul de săptămână în Capitală pot simţi din nou parfumul Bucureştiului Interbelic prin spectacolele de muzică de promenadă.

Sectorul 1 al Municipiului București organizează în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 11.00-13.00, concerte de promenadă, alternativ, în parcurile Kiseleff şi Bazilescu, unde sunt aşteptaţi atât cei mici cât şi cei mari.

Primul program artistic din seria spectacolelor muzicale de promenadă, devenite deja tradiţionale, va fi susţinut duminică, 1 mai 2011, în parcul Kiseleff.

În cadrul acestor evenimente, 10 instrumentişti interpretează muzică de fanfară, fragmente cunoscute din muzica clasică, muzică de film, marşuri şi suite populare. Repertoriul mai cuprinde ritmuri de vals, tango şi polka.

 

Acest proiect de concerte în aer liber, propus de administrația locală a Sectorului 1, reprezintă o variantă de divertisment pentru bucureştenii care nu vor părăsi Capitala până la sfârşitul verii.