Condimenteaza-ti viata cu TABASCO®sauce

Chef Nicolai Tand recomanda TABASCO®sauce pentru o viata condimentata plina de gust si aroma. TABASCO®sauce este un sos versatil , care s-a adaptat foarte usor si la mancarea noastra traditionala, la o fasole cu ciolan afumat, dar si la bucataria international: biftec tartar sau la bucataria tip fine dining. Dupa cum ne spune Chef Nicolai “ nu exista bucatarie in care sa nu gasim o sticluta de TABASCO®sauce, gustul lui inconfundabil da un plus de valoare mancarii tale preferate !”

Probabil cel mai frecvent mod de a folosi TABASCO® sauce este pe pizza, dar el se foloseste la aproape orice in bucatarie, de la aperitive la supe si salate pana la feluri principale de mancare , pe oua Benedict , omleta , fructe de mare sau desert: ciocolata , prajituri.

Din plantele care au supravietuit Razboiului Civil, Edmund McIlhenny a cultivat o parte in Louisiana, Avery Island , fondand in anul 1868 si o companie. Semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an iar , in luna aprilie sunt mutate pe campuri pana in luna august cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi. Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda” le petit baton rouge” Timp de 146 de ani, procesul de a face TABASCO® sauce in Louisiana, Avery Island a ramas in mare parte nechimbat. TABASCO® sauce este un lichid pur, din sos de ardei combinat cu o cantitate mica de sare, invechit in bariculi din stejar alb timp de 3 ani, si apoi amestecat cu otet de inalta calitate. Sosul rezultat este imbuteliat si are o eticheta marcata cu celebrul diamant si cu un neckband verde. TABASCO® sauce este cel mai popular condiment la nivel international , nu este doar picant , este un sos care are o aroma specifica , usor de recunoscut – este sosul care defineste o categorie

0% “ lucruri rele

100% proaspat si sanatos

Reteta Tabasco propusa de Chef Nicolai Tand:

Coasta de vitel cu piure de telina si sfecla rosie & TABASCO®sauce

Ingrediente pentru 10 portii:

Coasta de vitel 2.5 kg

Unt 300g

Cimbru 50g

Sfecla rosie 1kg

Lamaie 100g

Chimen 15g

Sare grunjoasa 15g

TABASCO® Red sauce 20 ml

Telina 1kg

Sare 10g

Smantana lichida 300ml

Piper 15g

Otet

Intr-un mojar amestecam cimbrul, zeama de lamaie, sarea grunjoasa si TABASCO® Red sauce. Sosul obtinut il punem peste coaste si il lasam la macerat. Coastele se vor trage la tigaie pe ambele parti, dupa care se vor baga la cuptor. Facem piureul din telina, smantana lichida si unt si separate taiem sfecla rosie julienne si o punem intr-un vas cu apa si gheata sa ramana crocanta. Toate se vor aranja pe farfurie. La final adaugam uleiul de masline, chimen si otet din vin.

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare