Consumul de Cola provoaca infertilitatea de tip masculin

Consumul de Cola provoaca infertilitatea de tip masculin

0
pahare_cola

pahare_cola-1024x768

Picture 1 of 2

In cazul in care adori  Cola si esti barbat este timpul sa renunti la acest viciu de dragul viitorilor tai copii. Potrivit unui studiu realizat recent, barbatii care consuma minim un litru de Cola pe zi au probleme legate de infertilitate ca urmare a unei calitati si cantitati diminuate a productiei de sperma.

Potrivit specialistilor, cei care consuma Cola au cu peste 40% mai putini spermatozoizi activi decat un barbat care nu cunoaste un asemenea viciu. Intr-un cuvant, fiind afectat numarul spermatozoizilor, barbatii care isi doresc sa devina parinti vor intampina probleme de sanatate destul de serioase, impiedicandu-i sa aduca pe lume propriul copil.

Chiar daca uneori incercam sa dam vina pe cofeina, destul de nociva si alte situatii, nu acelasi lucru se poate spune si despre cofeina continuta de cola sau cafea. Potrivit medicilor, un consumator de cafea nu risca sa devina infertil.

Celelalte ingrediente ale acestei bauturi, deloc naturale vor putea conduce la o dependenta si la afectarea calitatii spermei.

Foto: http://www.afcivf.com / http://www.prowallpapers.ro