Barbatii urati concep mai usor

Barbatii urati concep mai usor

1
barbati (http://rosemedicalcenter.files.wordpress.com)

http-rosemedicalcenter-files_-wordpress-com_

Picture 1 of 2

Atunci cand ne hotaram sa ne casatorim, de regula, ne dorim alaturi de noi o persoana plina de sarm si eleganta. Asa ca, persoanele mai urate sunt alungate intru totul din viziunea noastra. Cu toate acestea, specialistii ne anunta ca secretul fertilitatii masculine poate sta chiar in aspectul fizic. Potrivit cercetatorilor britanicii, barbatii mai urati sunt mai fertili decat cei frumosi.

Chiar daca cei frumosi par a fi curtati de tot mai multe femei, aparent o astfel de situatie este destul de nepotrivita mai ales atunci cand iti doresti un copil. Potrivit studiului barbatii frumosi sunt incapabili sa produca o cantitate prea mare de sperma in timpul contactului sexual cu partenera de viata. In acest fel, capacitatea lui sexuala nu mai atinge apogeul, fertilitatea masculina fiind destul de mult afectata.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Teoria britanica are la baza o explicatie aparent banala: acestia sunt mai economi atunci cand vine vorba de imprastierea spermei in timpul actului sexual pentru ca aceasta sa poata ajunge in vaginul a cat mai multe femei, reusind sa procreeze astfel de tot mai multe ori.

De asemenea, barbatii mai urati sunt constienti de incapacitatea lor de a atrage tot mai multe partenere si de aceea nu sunt deloc zgarciti atunci cand vine vorba de actul sexual in sine.

Asadar, calitatea si cantitatea lichidului spermatic este data de felul in care atragem alte partenere, dar si de numarul de parteneri sexuali. Cu cat barbatii vor avea mai multe partenere sexuale cu atat acestia vor fi mai restrictivi atunci cand vine vorba de cantitatea spermatica. Daca acestia sunt mai putini atractivi este posibil ca, in virtutea unor contacte sexuale mai putine acestia sa imprastie lichidul spermatic fara sa tina cont de nicio retinere, fiind constienti ca nu vor mai avea alte partenere cu care sa poata faca sex.

In concluzie, atunci cand un barbat este curtat de alte femei, atunci acesta va sti ca nu va avea o cantitate suficienta de sperma pentru a ejacula de fiecare data si in acest mod nu va putea sa isi multumeasca sau sa fie multumit in timpul actului sexual.

Foto: http://rosemedicalcenter.files.wordpress.com/ http://www.coffeechat.ro
1 comentariu

  1. Acesti barbati urati nu stiu daca chiar concep mai usor copii decat cei frumosi , insa cu siguranta acele progenituri ale lor vor moasteni uratenia.

Lasa un comentariu