Continua inscrierile pentru scoala de vara Micile Vedete!

mici vedete scoala vara fataSCOALA DE VARA “MICILE VEDETE” continua! Va puteti inscrie copilul pentru cea de-a treia saptamana – 21-25 iulie 2014, destinata copiilor cu varsta cuprinse intre 7 si 12 ani!

Copiii ai caror parinti sunt abonati la revista Bebelu  beneficiaza de reducere 30% din costul atelierelor – 60 RON/ zi in loc de 85 ron/ zi, respectiv 300 RON/ saptamana in loc de 425 RON/ saptamana.

 

SCOALA DE VARA “MICILE VEDETE” consta intr-o serie de ateliere zilnice, un program intensiv de initiere in lumea filmului si a televiziunii.Activitatile sunt structurate pe 5 zile, de luni pana vineri, fiecare zi avand desemnata o anumita tematica.

Copiii vor participa la diverse activitati special concepute pentru varsta lorjocuri de improvizatie recreative, individuale si de grup, menite sa le dezvolte creativitatea, imaginatia, concentrarea, atentia sau memoria.

In plus, sunt prevazute vizionari de filme pentru copii – atat scurtmetraje marca Micile Vedete, realizate cu si pentru copii, in care joaca absolventi ai Scolii Micile Vedete, cat si lungmetraje de animatie sau fictiune, romanesti sau straine (dublate in limba romana).

Atelierele se vor desfasura pe parcursul unei saptamani, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00- 12.00 sau 16.00 – 20.00, atat in aer liber, cat si in sala de curs, la Centrul Cultural Metropolitan din bd Poligrafiei nr 4, in curtea sediului ADP de langa Casa Presei Libere, sector 1, Bucuresti.

Un copil se poate inscrie pentru un interval de o saptamana sau doua, sau poate fi inscris selectiv, doar intr-una sau mai multe zile.

mici vedete scoala de vara verso

Ziua 1: Interpretare – jocuri de creativitate si concentrare, exercitii de interpretare individuale si de echipa

Ziua 2: Tehnica de filmare – exercitii in fata camerei de filmat pe diferite teme: jurnal de stiri, reclame, emisiuni TV, scene de film

Ziua 3: Improvizatie – jocuri de rol, improvizatie si stimulare a imaginatiei

Ziua 4: Atelierul de creatie – introducere in scenografie (realizare de costume si decoruri), origami, pictura pe sticla

Ziua 5: Cinematograful Micile Vedete – vizionare de filme de animatie si fictiune pentru copii, discutii si improvizatie pe baza filmelor

Inscrierile se pot face la nr de telefon 0726 487 723 sau la adresa scoala.micilevedete@gmail.com!

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare