Cresa “Micii Poznasi”

Cresa “Micii Poznasi”

0
cresa-Micii-Poznasi-Bucuresti

cresa-Micii-Poznasi-BucurestiFiind la randul sau mama, Roxana Ionescu, manager al cresei “Micii Poznasi” ne-a relatat ca initiativa infiintarii acesteia a aparut atunci cand s-a simtit nevoita sa mearga la serviciu. 

“Ne-am confruntat cu aceeasi problema pe care o au majoritatea parintilor si anume aceea de a nu avea cu cine lasa copilul atunci cand mergeam la serviciu si nu numai (aici ma refer si la momentele in care eram invitati la diferite evenimente de la care nu puteam lipsi, dar in acelasi timp nu puteam nici sa luam copilul cu noi). Bona nu era o solutie avand in vedere costurile destul de ridicate pe care acestea le pretind. Cu toate acestea, am tinut cont de faptul ca in colectivitate copilul se dezvolta mult mai frumos, devine sociabil, se invata cu un program zilnic, participa la diferite activitati pe care bona nu le-ar fi putut face.

Cresele destul de putine la numar, cu un program care nu ne avantaja mai deloc (si anume pana la ora 18:00), nu ne ofereau o solutie. Asa ca, am initiat un astfel de demers si am infiintat cresa“Micii Poznasi”, o institutie cu program prelungit (disponibili chiar si in timpul week-end-ului sau noptii)  capabila sa faca fata nevoilor tuturor parintilor ocupati. In afara de acest lucru ca fiecare parinte, ne doream mai mult pentru copilul nostru si anume un mediu placut, personal tanar, vesel, mereu cu zambetul pe buze, o buna alimentatie…”, a adaugat managerul gradinitei.

In interiorul cresei, totul este bine organizat, copiii avand program bine stabilit pentru masa – 3 mese principale si 2 gustari, somn (cu exceptia celor din grupa mini care fiind foarte mici dorm atunci cand le este somn), ora de gimnastica, muzica clasica, dans, desen, pictura, activitati plastice, constructii si multe altele pe care copiii  le invata jucandu-se.

In plus, parintii copiilor peste 2 ani pot opta pentru cursurile de limba engleza organizate in cadrul cresei, cursuri predate de persoane calificate, cu experienta indelungata in acest domeniu si in lucrul cu copiii (cursul fiind optional).

Supravegherea copiilor este realizata de persoane specializate, toti avand cunostintele si experienta necesara serviciilor pe care le oferim si anume servicii de crestere si ingrijire copii, exact asa cum este trecut si in domeniul nostru de activitate.

Cresa “Micii Poznasi” detine o bucatarie spatioasa, amenajata conform normelor Sanepid unde personal calificat isi desfasoara activitatea pregatind zilnic copiilor o masa bogata in vitamine si corespunzatoare varstei acestora.

Atunci cand aducem in discutie cresa “Micii Poznasi” nu putem omite cateva dintre cele mai relevante caracteristici ale acesteia: 

  • O pozitionare buna a cresei, la numai 3 minute de Metrou Unirii – magistrala 1
  • Detinerea unei bucatarii proprii ceea ce face ca micii poznasi sa manance proaspat si sanatos,
  • Posibilitatea unui program in week-end si pe timpul noptii,
  • Program prelungit (7:30 – 20:00) al cresei.
  • Raport calitate/pret avantajos.

Dupa cum se poate observa si pe site-ul www.micii-poznasi.ro, camerele sunt special amenajate pentru copii in functie de varsta acestora si anume:

La parter cresa dispune de un vestiar (unde copiii sunt schimbati pentru a-si desfasura activitatea din interiorul cresei respectiv exterior), o camera de zi si doua dormitoare. Camerele sunt dotate cu patuturi ce permit greutatea unul copil de pana la 6 ani, fiind adaptate cu fermoar pentru o mai usoara coborare din pat.

Tot la parter  detinem o baie special amenajata pentru copiii pana in 2 anisori, cu masa de infasat, chiuveta pentru spalat la fundulet, chiuveta pentru spalat pe maini si cadita pentru dezinfectat olite.

Bucataria este dotata cu 6 chiuvete (chiuveta pentru vase murdare, chiuveta pentru carne, oua, legume si chiuveta pentru maini murdare) conform normelor Sanepid.

La etaj acolo unde isi desfasoara activitatea grupa copiilor de peste 2 anisori spatiul este dotat cu sala de mese, camera de zi (spatiul in care copiii isi desfasoara activitatea zilnica) , 2 dormitoare dotate cu paturi de gradinita,  vestiar si bineinteles baia special creata pentru nevoile copiilor (WC cu reductor, bideu, chiuveta, cadita pentru dezinfectat olite).

Numar de copii in grupa: 

Grupa mini (copii intre 3 luni si 1 an) : 5 copii

Grupa junior (copii intre 1 an si 2 ani): 15 copii

Grupa mare (copii intre 2 ani si 4 ani): 20 copii

Program: 

Luni-Vineri –   7:30 – 20:00

In week-end sau pe timpul noptii – la cerere

Cresa este deschisa pe toata perioada anului mai putin in zilele cotate ca Sarbatori legale, precum si intre Craciun si Revelion.

Tarife:

Abonament Gold (L-V 7:30 – 17:00)

Abonament Gold – 1000 RON

Abonament Platinum  ( L-V  7:30 – 20:00 )

Abonament Platinum – 1180 RON

Pentru o zi sau o noapte in plus (in week-end sau in cursul saptamanii), timp de 12h se achita suplimentar suma de 80 RON.

Parintii pot avea acces nelimitat la sistemul de supraveghere video online la cresa contra unei taxe initiale de 150 RON si lunar 10 RON.

Contact: 

Adresa: Calea Serban- Voda, nr.22-24, sector 4 , Bucuresti (punct de reper zona Unirii, in spatele Hotelului Horoscop, vis-à-vis de Catedrala Sfantul Spiridon Nou)

Persoana de contact: Roxana Ionescu

Telefon mobil: 0725.911.233 ; 0746.977.655 (telefoane la care se fac si programarile pentru vizionarea cresei)

Email: [email protected]

[geo_mashup_map]

Articole similare

0

0