Cretisoara – remediul natural pentru fertilitate

Cretisoara – remediul natural pentru fertilitate

cretisoaraOri de cate ori aveti probleme de infertilitate este indicat sa consumati crestisoara.

Cretisoara este un remediu natural pentru tratarea infertilitatii. Aceasta este o planta care ajuta la reglarea ciclului menstrual, dar si la rezolvarea problemelor de fertilitate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Prevenirea menopauzei, reglarea ciclului menstrual, infectii pelvine ori vaginale pot fi reglate cu ajutorul acestei plante. Datorita compozitiei sale aceasta este un progesteron cat se poate de natural, prevenind avorturile spontane, sangerarile din timpul sarcinii ori intarzierea conceperii unui copil.

Consumata sub forma de infuzie in care sunt adaugate cateva frunze intr-un litru de plante, cretisoara poate ajuta cuplurile care isi doresc cu ardoare un copil, a carei concepere intarzie sa apara.

Fertilitatea unui cuplu presupune gasirea momentului prielnic pentru a concepe. Ovulatia femeii, dar si capacitatea barbatului de a concepe sunt doi factori importanti in aceasta situatie.

In cazul in care cretisoara este consumata zilnic, iar sarcina se lasa asteptata este indicat sa consultati un medic de specialitate in vederea efectuarii unor analize.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu