Cristi Borcea: “Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială”

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani), de care a divorțat ulterior.

În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani.

Modelul Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). În prezent este căsătorit cu Valentina Pelinel cu care are trei copii: Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

În emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, fostul acționar dinamovist a vorbit despre cei 5 ani petrecuți în pușcărie, dar și despre momentele de intimitate cu Valentina Pelinel, soția pe care n-a dus-o, spune el, niciodată la camera intimă.
Ovidiu Ioanițoaia l-a chestionat cu privire la copii: “Vreau să vorbim un pic și despre copii. Ai 9, nu?”. “Da. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a declarat Borcea.

“Hai, zi-mi. Câți dintre ei sunt făcuți în penitenciar?”, îl întreabă Ovidiu Ioanițoaia. “Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mai spus Borcea.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare